Jump to content



  • miriam87
    miriam87

    Τα Έγγραφα Google αναβαθμίζονται και διαθέτουν Φωνητική Πληκτρολόγηση!

    23487 3d0a9a27

    23487 24833677

     


    Χρησιμοποιώντας το νέο εργαλείο "Αναζήτηση", οι χρήστες θα μπορούν να παίρνουν πληροφορίες από το Google χωρίς να αφήνουν τα Έγγραφα. Η λειτουργία επίσης σου επιτρέπει να εισάγεις φωτογραφίες κατευθείαν από τις Εικόνες Google. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους χρήστες φορητών συσκευών μιας που προηγουμένως χρειαζόντουσαν 14 βήματα για να εισάγεις μια εικόνα σε ένα Έγγραφο από το κινητό.

     


    23487 ff3877ef 945 556

     


    Η Φωνητική Πληκτρολόγηση μπορεί να ενεργοποιηθεί στα Έγγραφα Google και θα λειτουργεί σε PC και φορητά. Η αναγνώριση φωνής της Google λειτουργεί σε πάνω από 40 γλώσσες και αναγνωρίζει την στίξη.

     

     

     

     

    Μία λειτουργία που ονομάζεται "Εξερεύνηση" προστέθηκε στα Υπολογιστικά Φύλλα Google. Επιτρέπει στους χρήστες να αναλύουν γρήγορα τους πίνακές τους και να τους μετατρέπουν σε γραφήματα και διαγράμματα.

     

     

     

     

    Κάποιες γενικές αναβαθμίσεις και προσθήκες λειτουργιών έγιναν στα Έγγραφα, στα Υπολογιστικά Φύλλα και στις Παρουσιάσεις .

     

    Αυτές οι αναβαθμίσεις είναι διαθέσιμες από σήμερα σε PC και Android


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.