Jump to content



  • yanni
    yanni

    Τα μελλοντικά NOKIA θα φέρουν φακούς ZEISS

    Η HMD, η οποία βρίσκεται πίσω από τα νέα κινητά NOKIA, ανακοίνωσε την αποκλειστική της συνεργασία με την ZEISS. Έτσι στα νέα μοντέλα NOKIA που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον οι φακοί θα προέρχονται από την ZEISS.

     

    Η HMD γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας αυτής πριν λίγες μέρες, με ένα δελτίο τύπου που μπορείτε να βρείτε εδώ. ZEISS και NOKIA είχαν ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν. Η πρώτη συνεργασία τους πάει αρκετά πίσω, στο 2005 και το NOKIA N90, με πολλά άλλα μοντέλα να ακολουθούν, μέχρι και την εξαγορά την NOKIA από την Microsoft. Οι δύο εταιρίες προσβλέπουν σε μια μακρόχρονη νέα συνεργασία με αυτή τους την συμφωνία. Στόχος των δύο εταιριών είναι να προσφέρουν υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένες λύσεις φωτογραφίας για τα smartphones της NOKIA.

     

    Αν και η NOKIA πέρασε κυριολεκτικά από 40 κύματα τα τελευταία χρόνια, με την HMD που έχει τα δικαιώματα του λογότυπου να είναι μια διαφορετική εταιρία, πολλά πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της NOKIA βρίσκονται και στην HMD, οπότε ίσως να μην έχουμε απλά μια περίπτωση εκμετάλλευσης ενός γνωστού λογότυπου. Η νέα αυτή συνεργασία με την ZEISS ίσως να αποτελεί ένδειξη ότι οι μελλοντικές NOKIA συσκευές της HMD θα αποτελούν αξιόλογες επιλογές.

     

    nokia_zeiss_smartphone.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.