Jump to content



  • yanni
    yanni

    Τα πρώτα υποτιθέμενα benchmarks των Radeon RX 580 και RX 560 εμφανίστηκαν στο AoTS

    Σήμερα είχαμε τα πρώτα υποτιθέμενα benchmarks δύο καρτών της σειράς RX 500 που αναμένεται να διαδεχθεί την σειρά RX 400. Ένα που φαίνεται να έχει επιτευχθεί με μια RX 580 και ένα που φαίνεται να έχει επιτευχθεί με μια RX 560. Και τα δύο αποτελέσματα είναι από το benchmark του Ashes of The Singularity.

     

    Τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν από το Videocardz το οποίο μάλιστα σημειώνει ότι το όνομα φαίνεται να ανήκει σε υπάλληλο της AMD. Αν αυτό ισχύει, τότε μπορούμε να θεωρήσουμε τα αποτελέσματα ως ενδεικτικά του τι ίσως θα πρέπει να περιμένουμε από την AMD με την σειρά RX 500. Και τα δύο αποτελέσματα έχουν γίνει σε ανάλυση 1080p και με Standard preset.

     

    Το αποτέλεσμα με την RX 580 είναι το παρακάτω.

    AMD-Radeon-RX-580-Ashes-of-the-Singularity2.jpg

     

    Το αποτέλεσμα με την RX 560 είναι το παρακάτω.

    AMD-Radeon-RX-560-AotS.jpg

     

    Ακόμα δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για την σειρά RX 500 που θα διαδεχθεί την σειρά RX 400 της AMD στην αγορά των καρτών γραφικών. Οι τελευταίες φήμες θέλουν την νέα σειρά να αποκαλύπτεται αυτό το Μάιο και σε συνδυασμό με τα μοντέλα που θα βασίζονται στην αρχιτεκτονική Vega, θα δώσει την δυνατότητα στην AMD να προσφέρει μια νέα πλήρη σειρά με νέα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες τιμών.Οι κάρτες της σειράς RX 500 αναμένεται να βρεθούν απέναντι από τις κάρτες γραφικών της Nvidia που βασίζονται στο GP104, με τις κάρτες αρχιτεκτονικής Vega να κοντράρονται με την Titan X και την φημολογούμενη GTX 1080 Ti. 28 Φεβρουαρίου ίσως να μάθουμε περισσότερα από την ίδια την AMD στην εκδήλωση Capsaicin που διοργανώνει.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.