Jump to content


  • yanni
    yanni

    Τα 100 "Best Sellers" του 2016 ανακοίνωσε η Valve

    Αν αναρωτιέστε ποια ήταν τα παιχνίδια που έσπασαν τα ταμεία κατά την διάρκεια του 2016, καθώς και αν τα αγαπημένα σας παιχνίδια είναι μέσα σε αυτά, η Valve έρχεται να σας λύσει την απορία αυτή. Η εταιρία δημοσιοποίησε μια λίστα με τους 100 πιο πετυχημένους τίτλους του 2016 στο Steam, με βάση τον όγκο των εισπράξεων που αυτά κατάφεραν να επιτύχουν. Μάλιστα η εταιρία τα χωρίζει σε τέσσερις κατηγορίες, τις Platinum, Gold, Silver και Bronze.

     

    Η παραπάνω λίστα είναι κάτι το νέο, μιας και δεν είχαμε δει ανάλογες λίστες τις προηγούμενες χρονιές. Η δημοσιοποίησή της έρχεται με την λήξη του Steam Winder Sale. Όπως αναφέρθηκε τα παιχνίδια κατατάσσονται με βάση τα έσοδα που έφεραν, όχι με βάση τις κόπιες που πούλησαν. Ενδιαφέρον στοιχείο επίσης η παρουσία σχετικά παλιών τίτλων, όπως τα Terraria, Left 4 Dead 2, The Sims 3, αλλά και τα The Elder Scrolls V: Skyrim και Sid Meier’s Civilization V, τα οποία αποτελούν μια σοβαρή ένδειξη ότι μερικά παιχνίδια αντέχουν στον χρόνο.

     

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις κατηγορίες Platinum, Gold και Silver. Το σύνολο της λίστας, μαζί με την Bronze κατηγορία, θα το βρείτε εδώ: Top 100

     

    Steam Platinum 2016.jpg

     

    586a99d778cdd-SteamGold2016.jpg

     

    Steam Silver 2016.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.