Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Τα 600 εκατομμύρια χρήστες έφτασε το Instagram

    Σύμφωνα με μία ανάρτησή στο ιστολόγιο του Instagram, το κοινωνικό αυτό δίκτυο έφτασε τους 600 εκατομμύρια χρήστες, με τα 100 εκατομμύρια από αυτούς να έχουν εγγραφεί τους τελευταίους 6 μήνες. Από ότι φαίνεται, έχει αυξητικούς ρυθμούς αφού όταν απαριθμούσε 500 εκατομμύρια χρήστες, οι τελευταίοι 100 εκατομμύρια χρήστες είχαν εγγραφεί σε διάστημα 9 μηνών.

     

    Δεν είναι ξεκάθαρο όμως πόσοι από αυτούς είναι ενεργοί. Με την τελευταία ενημέρωση, το Instagram είχε δηλώσει ότι έχει 300 εκατομμύρια καθημερινούς ενεργούς χρήστες. Σίγουρα υπάρχει και ένα μεγάλος αριθμός ο οποίος το χρησιμοποιεί περιστασιακά.

     

     

    Το Instagram δεν απέδωσε αυτήν την ανάπτυξη σε κάτι συγκεκριμένο. Υπάρχουν όμως κάποιοι παράγοντες που βοηθάνε. Ένας από αυτούς είναι και η εμμονή του να μοιάσει στο Snapchat. Γιατί να μοιράζεις το χρόνο σου σε δύο διαφορετικές υπηρεσίες όταν μπορείς να φτιάχνεις Ιστορίες ή να στέλνεις φωτογραφίες με ημερομηνία λήξης, εκεί όπου μοιράζεσαι τις περισσότερες φωτογραφίες σου;

     

    Επίσης στην ανάπτυξή του αυτή μπορεί να βοήθησε και το κλείσιμο του Vine  από το Twitter. Αν υπολογίσουμε και τις ολοένα αυξανόμενες δυνατότητες των φωτογραφικών μηχανών που διαθέτουν τα smartphones, αλλά και την συχνή χρήση φωτογραφιών από το Instagram από τα διάφορα μέσα, τότε είναι εύκολο να προβλέψουμε ότι το Instagram θα συνεχίσει να μεγαλώνει.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.