Jump to content



  • yanni
    yanni

    Τα P9 και P9 Plus ανακοίνωσε η Huawei

    Η Huawei ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων συσκευών στην σειρά P. Τα νέα μοντέλα είναι τα Huawei P9 και P9 Plus και πρόκειται για μοντέλα που ανήκουν στην υψηλών επιδόσεων και κορυφαίων χαρακτηριστικών κατηγορία.

     

    Τα νέα P9 και P9 Plus έρχονται με ενιαίο σώμα από αλουμίνιο, οθόνη Full HD ανάλυσης, HiSilicon Kirin 955 SOC και δύο κάμερες της Leica στο πίσω μέρος της συσκευής, μία έγχρωμη και μία ασπρόμαυρη, συνδυασμός που προσφέρει πλεονεκτήματα έναντι μιας και μόνο κάμερας.

     

    huawei-p9p9plus-2.jpg

     

     

    P9 dual Cameras.jpg

     

    Η ύπαρξη της δεύτερης ασπρόμαυρης κάμερας επιτρέπει περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα επίπεδα αντίθεσης του γκρίζου μιας φωτογραφίας και την δυνατότητα βελτιστοποίησης της φωτογραφίας αυτής, με βάση τις πληροφορίες αυτές. Επιπλέον η ασπρόμαυρη κάμερα διαθέτει λιγότερα φίλτρα χρώματος στην σχεδίαση των φακών της,επιτρέποντας να φτάσει έως και δύο φορές περισσότερο φως στον αισθητήρα της, σε σχέση με αυτό που φτάνει στον αισθητήρα της έγχρωμης. Συνδυάζοντας τις δύο κάμερες το τελικό αποτέλεσμα είναι τρεις φορές περισσότερα δεδομένα για το φως έναντι χρήσης μιας έγχρωμης κάμερας. Επιπλέον η ύπαρξη δύο ξεχωριστών καμερών, δίνει την δυνατότητα στο λογισμικό της Huawei και με την βοήθεια ενός ενσωματωμένου επεξεργαστή εικόνων(ISP) να υπολογίσει την απόσταση των αντικειμένων και να εξομοιώσει εστιακό μήκος από F/0.95 έως F/16.

     

    huawei-p9p9plus-6.jpg

     

    huawei-p9p9plus-5.jpg

     

     

    Στα συνήθη τεχνικά χαρακτηριστικά ενός smartphone, έχουμε οθόνη των 5,2'' IPS για το P9 και 5,5'' Super AMOLED για το P9 Plus. Και οι δύο οθόνες είναι ανάλυσης 1920 x 1080 pixels. Ο κεντρικός επεξεργαστής είναι το SOC  Kirin 955 της HiSilicon, με οκτώ 64bit πυρήνες, τέσσερις ARM Cortex A72 στα 2,5GHz και τέσσερις ARM Cortex A53 στα 1,8 GHz. Η ενσωματωμένη GPU είναι η Mali-T880MP4. Όσον αφορά την μνήμη αυτή είναι 3 ή 4GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος 32 ή 64GB με μια ακόμα έκδοση των 128GB να αναμένεται αργότερα στην αγορά της Ασίας. Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου και μέσω microSD κάρτας.

     

    P9 - Haze Gold.jpg

     

    Με δύο κάμερες στο πίσω μέρος τα νέα smartphones έχουν συνολικά τρεις κάμερες, με τις δύο πίσω να είναι των 12MP, ενώ η μπροστά είναι των 8MP διαθέτοντας αισθητήρα της Sony. Στον τομέα της διασύνδεσης υποστηρίζονται 2G/3G/4G LTE Cat 6, 802.11a/b/g/n/ac dual-band 2.4 και 5GHz, BlueTooth 4.2 GPS/GNSS, DLNA και NFC. Υπάρχει αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, η USB θύρα είναι τύπου Type C, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3000mAh στο P9 και 3400mAh στο P9 Plus, ενώ η έκδοση του Android είναι η 6.0 με το EmotionUI 4.1 από πάνω.

     

    P9 - Ceramic White.jpg

     

    Στην Ευρώπη οι νέες συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε δύο χρώματα, Mystic Silver και Titanium Grey, ενώ στην Ασιατική αγορά οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες και σε Rose Gold και Haze Gold αποχρώσεις. Οι τιμές στην Ευρώπη για το P9 είναι 599€ για την έκδοση με 3GB μνήμης και 32GB αποθηκευτικού χώρου, 649€ για την έκδοση με 4GB και 64GB μνήμη, ενώ για το P9 Plus 749€ για την έκδοση με 4GB και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Το P9 θα είναι διαθέσιμο ήδη από αυτό το μήνα. Το P9 Plus αναμένεται τον Μάιο.

     

    Πηγή: Huawei Launches The P9 and P9 Plus


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.