Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Τα Windows 10 χρησιμοποιούν πάνω από το ένα τρίτο των χρηστών του Steam

    Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Steam, πάνω από το ένα τρίτο των χρηστών της gaming πλατφόρμας της Valve, χρησιμοποιεί κάποια έκδοση των Windows 10.

     

    Συγκεκριμένα η 64-bit έκδοση των Windows 10 είναι στη δεύτερη θέση, σύμφωνα με τα στοιχεία Ιανουαρίου 2016, με ποσοστό 32.77 τοις εκατό. Η 32-bit έκδοση των Windows 10 κατέχει το 1.28 τοις εκατό, οπότε συνολικά το ποσοστό των χρηστών με Windows 10 στα συστήματά τους φτάνει το 34.05 τοις εκατό των χρηστών του Steam.

     


    Η 64-bit έκδοση των Windows 7 είναι ακόμα στη κορυφή των προτιμήσεων με ποσοστό 34.31 τοις εκατό. Όμως από ότι φαίνεται τους επόμενους μήνες αυτό θα αλλάξει και η 64-bit έκδοση των Windows 10 θα καταλάβει τελικά την πρώτη θέση. Συνολικά τα ποσοστά των 64-bit και 32-bit εκδόσεων των Windows 7 καταλαμβάνουν ποσοστό 42.08 τοις εκατό στους gamers του Steam.

     

    Screenshot (5)

     

    Έχει παρατηρηθεί ότι οι χρήστες των Windows 8.1 αναβαθμίζουν με μεγαλύτερους ρυθμούς σε Windows 10, το οποίο μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι τα συστήματα αυτά έχουν πιο συμβατό hardware σε σχέση με αυτούς που διαθέτουν παλαιότερα συστήματα με Windows 7. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό από αυτή την έρευνα είναι μια μικρή αύξηση του ποσοστού των Windows XP, το οποίο όμως συνολικά είναι αρκετά χαμηλό.

     

    Και με τη Microsoft να χαρακτηρίζει την αναβάθμιση σε Windows 10 ως "προτεινόμενη" στο Windows Update, η υιοθέτηση του νέου λειτουργικού συστήματος της εταιρίας αναμένεται να αυξηθεί δραστικά στο μέλλον. Όμως είναι μακρύς ο δρόμος για την συνολική επικράτηση των Windows 10, αφού το ποσοστό των Windows 7 έχει μεγάλο προβάδισμα παγκοσμίως σε χρήστες που δεν ασχολούνται με παιχνίδια.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.