Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Τεράστια επιτυχία για την Apple TV: Αποκτά τα δικαιώματα της νέας "Band of Brothers" σειράς, με 200 εκ. δολάρια προϋπολογισμό

    Η Apple μόλις ανακοίνωσε την πρώτη σειρά που θα παράξει με δική της εποπτεία, εξασφαλίζοντας τη νέα είσοδο στο "Band of Brothers" franchise. Οι Steven Spielberg, Tom Hanks και Gary Goetzman (και οι εταιρείες τους) συνεχίζουν την εμπλοκή τους στη νέα σειρά που πλέον ανήκει στην Apple.

     

    Πρόκειται για το "Masters of the Air" που συνεχίζει στα χνάρια των πασίγνωστων "Band of Brothers" και "Pacific". Η σειρά θα διαρκεί συνολικά πάνω από 8 ώρες και θα έχει προϋπολογισμό πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια. Βασίζεται στο βιβλίο του Donald L. Miller "Masters of the Air: America's Bomber Boys Who Fought The Air War Against Nazi Germany". Η νέα σειρά θα έχει επίκεντρο τα μέλη της Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, συμπληρώνοντας τις δύο προγενέστερες. (σ.σ. Μήπως στο μέλλον να αναμένουμε και κάτι για το ναυτικό; Το εύχομαι).

     

    Μέχρι τώρα το HBO είχε κάνει την παραγωγή των "Band of Brothers" και "Pacific", εξασφαλίζοντας 43 υποψηφιότητες, 14 βραβεία Emmy και εκατομμύρια συγκλονισμένους τηλεθεατές ανά τον κόσμο. 

     

    Η σειρά "Masters of the Air" επρόκειτο και αυτή να ολοκληρωθεί από το HBO, αλλά η εταιρεία για άγνωστους λόγους φαίνεται να οπισθοχώρησε, αφήνοντας την ευκαιρία για την Apple να την αποκτήσει για το νέο της κανάλι Apple TV+, καθώς σίγουρα χρειάζονται τέτοιοι "κράχτες" που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία της νέας streaming υπηρεσίας. 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.