Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Την επόμενη Τρίτη η εξ 'αποστάσεως παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple

    Η επόμενη εκδήλωση της Apple, κατά την οποία θα αποκαλυφθεί η νέα σειρά προϊόντων της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένης της έβδομης γενιάς Apple Watch και ενός νέου μοντέλου iPhone, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10 π.μ. ώρα San Francisco ή 8.00 μμ ώρα Ελλάδος.

    Η εκδήλωση, όπως όλες οι προηγούμενες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά λόγω των ανησυχιών για την πανδημία του κορονοϊού.

    Η πρόσκληση της Apple περιλαμβάνει τη φράση "California streaming". Διαθέτει ένα νέο περίγραμμα του λογότυπου της Apple που βρίσκεται πάνω σε μια σιλουέτα μιας οροσειράς. Το λαμπερό γεγονός της εταιρείας είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς, καθορίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της για τις αγορές των Χριστουγέννων. Δεν είναι σαφές ποια προϊόντα θα ανακοινωθούν και αν θα επαναληφθεί η τακτική των πολλών μικρών εκδηλώσεων. Το iPhone 13 είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κάνει την εμφάνισή του, όπως επίσης και το ανανεωμένο σχεδιαστικά Apple Watch 7 (όσοι περιμένουν χαρακτηριστικά μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο παραπάνω).


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.