Jump to content



  • yanni
    yanni

    Την σειρά τροφοδοτικών Pure Power 9 CM ανακοίνωσε η Be Quiet!

    Η Be Quiet! ανακοίνωσε μία νέα σειρά modular τροφοδοτικών η οποία έρχεται να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις έναντι των προηγούμενων μοντέλων, τόσο στον τομέα του θορύβου όσο και σε αυτόν της ενεργειακής απόδοσης.

     

    Η νέα σειρά Pure Power υιοθετεί την τοπολογία "Active Clamp + SR" για υψηλότερη απόδοση που φτάνει το 91%, με αποτέλεσμα τα νέα τροφοδοτικά να έρχονται με πιστοποίηση 80 PLUS Silver. Σε αντίθεση πάντως με άλλα τροφοδοτικά που διαθέτουν μία γραμμή των 12V, τα νέα Pure Power διαθέτουν δύο γραμμές των 12V. Ο ανεμιστήρας των τροφοδοτικών της νέας σειράς βασίζεται στον Pure Power L8, έχοντας όμως υποστεί βελτιώσεις οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την πιο αθόρυβη λειτουργία του. Η Be Quiet! έχει εξοπλίσει τα νέα της τροφοδοτικά με υψηλής ποιότητας υλικά, καθώς και όλα τα συνήθη κυκλώματα προστασίας, ενώ επιπλέον η τεχνολογία "Surge Absorber" προσθέτει επιπλέον προστασία έναντι των υπερτάσεων, προστασία η οποία συνήθως δεν συναντάται σε τροφοδοτικά αντίστοιχου κόστους.

     

    Η νέα σειρά Pure Power 9 CM διαθέτει τέσσερα μοντέλα με ισχύ 400W, 500W, 600W και 700W. Οι τιμές τους κυμαίνονται μεταξύ 69 ευρώ και 109 ευρώ.

     

    56f41844d9d30-PurePower9CM700W.jpg

     

    Ήδη στο internet υπάρχουν reviews των νέων μοντέλων.

     

    Έτσι για παράδειγμα, το Guru3D δημοσίευσε review του μοντέλου των 700W το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ: Be Quiet! Pure Power 9 CM 700 Watt PSU Review - Introduction

    Επίσης το Hexus δημοσίευσε review του μοντέλου των 600W, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ: Review: be quiet! Pure Power 9 CM 600W - PSU - HEXUS.net

     

    Πηγή: Be Quiet! Announces the Pure Power 9 CM Line of Power Supplies


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.