Jump to content


  • yanni
    yanni

    Την GeForce GT 1030 φημολογείται ότι ετοιμάζει η Nvidia

    Η Nvidia αναμένεται να προσθέσει άλλο ένα μέλος στην οικογένεια των καρτών γραφικών αρχιτεκτονικής Pascal. Και αν η τελευταία Titan Xp είχε στόχο, σε έναν βαθμό έστω, την αποκατάσταση της λογικής στην κορυφή, η νέα κάρτα που ετοιμάζει η Nvidia, η GT 1030, θα έχει στόχο να καταστήσει πιο προσιτή την αρχιτεκτονική Pascal στο καταναλωτικό κοινό.

     

    Η GeForce GT 1030 θα αποτελέσει την απάντηση της Nvidia στην Radeon RX 550 που ανακοίνωσε η AMD πριν δύο ημέρες. Θα στοχεύει και αυτή στην ίδια κατηγορία τιμής, κάπου στα $80, φέρνοντας την νέα τεχνολογία σε μια αγορά που είχε αρκεστεί τα τελευταία χρόνια σε ανούσια rebrands, παλαιών μοντέλων.

     

    Η κάρτα φημολογείται ότι θα διαθέτει έως και 512 CUDA cores αρχιτεκτονικής Pascal και έως 2GB μνήμης τύπου GDDR5. Το data bus θα είναι εύρους 128bit, όπως και στην περίπτωση της RX 550, οπότε το memory bandwidth της κάρτας θα είναι παραπάνω από αρκετό.

     

    Η Nvidia αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την GT 1030 μέσα στον Μάιο.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.