Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Τον Αύγουστο αναμένονται οι Skylake-X και οι Kaby Lake-X

    Σύμφωνα με μια αναφορά της ιστοσελίδας Benchlife.info, οι πρώτοι επεξεργαστές της Intel, Skylake-X και Kaby Lake-X θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Αύγουστο μαζί με το νέο chipset X299 της Intel. H κυκλοφορία τους θα συμπέσει μάλλον με το Gamescom 2017, το οποίο ξεκινάει στις 22 Αυγούστου.

     

    Intel-Skylake-X-Core-i7-Extreme-Edition.jpg x299.jpg


    Οι Skylake-X θα κυκλοφορήσουν  με έξι, οκτώ και 10 πυρήνες με 140W TDP ενώ οι Kaby Lake-X θα είναι τετραπύρηνοι με 112W TDP κατασκευασμένοι στα 14nm+ με αυξημένες επιδόσεις λόγω των μεγαλύτερων χρονισμών. Σύμφωνα με την αναφορά αυτοί οι πρώτοι επεξεργαστές θα έχουν την σήμανση Κ, ενώ οι high end επεξεργαστές με τη σήμανση Χ θα κυκλοφορήσουν αργότερα.

     

    Intel-Kaby-Lake-X-and-Skylake-X-Desktop-Processor-Comparison.jpgIntel-Skylake-X-and-Kaby-Lake-X-Leaked-Roadmap.jpg

     

    To νέο chipset X299 της Intel θα έχει πολλές βελτιώσεις καθώς επίσης και υποστήριξη για την τεχνολογία Intel Optane, αλλά και για τετρακάναλες μνήμες DDR4-2667. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές αργότερα καθώς θα πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορία τους τον Αύγουστο.


    Screenshot (3).png

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.