Jump to content



  • UltraB
    UltraB

    Το ανανεωμένο HTC Vive Pro & Vive Wireless Adaptor

    Στα πλαίσια παρουσιάσεων στη CES 2018, η HTC αποκάλυψε το νέο και ανανεωμένο Vive Pro. Πρόκειται για αναβαθμισμένη έκδοση του κλασσικού HTC Vive που γνωρίζουμε και έρχεται με πολλές αξιοσημείωτες αλλαγές και προσθήκες.

     

    Πιο συγκεκριμένα, το Vive Pro προσφέρει πιο εργονομικό σχεδιασμό για εύκολη τοποθέτηση από τον χρήστη καθώς και πιο άνετη χρήση .

     

    Το ανανεωμένο Vive Pro έρχεται με μεγαλύτερη ανάλυση, η οποία ανέρχεται σε 1440 x 1600 pixels για κάθε μάτι (2880 x 1600 pixels συνολικά), που σύμφωνα με την HTC έχουμε να κάνουμε με μια αύξηση της τάξεως του 78% σε σχέση με το απλό Vive, ενσωματωμένα ακουστικά υψηλής ευκρίνειας και ενσωματωμένο προ - ενισχυτή ήχου.

     

    5a572a0a3cf87_2_HTCVivePro.png

     

    Ωστόσο, το Vive Pro, η HTC ανακοίνωσε και το Vive Wireless Adaptor, το οποίο δουλεύει τόσο στο απλό Vive, όσο και με την αναβαθμισμένη Pro έκδοση. Όπως φανερώνει και το όνομά του, το Vive Wireless Adaptor κάνει τα VR headsets ασύρματα, χρησιμοποιώντας την WiGig τεχνολογία της Intel.

     

    Τέλος, η HTC δεν αποκάλυψε την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου HTC Vive Pro κάτι που λογικά θα μάθουμε σύντομα.

     

    Headset Specs

    Screen: Dual AMOLED 3.5" diagonal
    Resolution: 1440 x 1600 pixels per eye (2880 x 1600 pixels combined)
    Refresh rate: 90 Hz
    Field of view: 110 degrees
    Audio: Hi-Res certificate headset
    Hi-Res certificate headphone (removable)
    High impedance headphone support
    Input: Integrated microphones
    Connections: USB-C 3.0, DP 1.2, Bluetooth
    Sensors: SteamVR Tracking, G-sensor, gyroscope, proximity, IPD sensor
    Ergonomics: Eye relief with lens distance adjustment
    Adjustable IPD
    Adjustable headphone
    Adjustable headstrap

    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.