Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Το "Α Total War Saga: Troy" θα διατεθεί δωρεάν στο Epic Games Store, αλλά πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα...

    Η Epic Games εξασφάλισε μια αποκλειστικότητα μέσω της Sega (εκδότης) και της ομάδας ανάπτυξης, The Creative Assembly. Πρόκειται για τον τίτλο "Α Total War Saga: Troy" που θα είναι διαθέσιμος αποκλειστικά στο Epic Games Store στις 13 Αυγούστου και πουθενά αλλού, για έναν τουλάχιστον χρόνο. Αν και το γεγονός αυτό μπορεί να ξενίσει κάποιους, το παιχνίδι θα διατίθεται δωρεάν το πρώτο 24ωρο. Όσοι προλάβουν να το προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους, θα μπορούν να το κρατήσουν για πάντα.

     

     

    Το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από την Ιλιάδα του Ομήρου και φέρνει τους παίκτες στην εποχή του χαλκού, σε μια ιστορική περίοδο παλαιότερη από οποιονδήποτε άλλον τίτλο της σειράς.

     

    "Στην Τροία, η μοίρα του πολιτισμού του Αιγαίου θα είναι στα χέρια σας. Κάθε επιλογή θα διαμορφώσει τα εδάφη από το μυθικό όρος Όλυμπος μέχρι τις άνυδρες ερήμους της Λήμνου. Βιώστε την ιστορία όπως θα μπορούσε να εξελιχθεί ή διαμορφώστε τον μύθο μόνοι σας σε αυτό το μοναδικό κεφάλαιο της σειράς Total War" αναφέρεται στην περιγραφή του παιχνιδιού.

     

    Εάν σας ενδιαφέρει το παιχνίδι, σιγουρευτείτε ότι θα δημιουργήσετε κάποια υπενθύμιση για τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ώστε να μπορέσετε να το αποκτήσετε δωρεάν. Μια τέτοια υπενθύμιση μπορείτε να την ενεργοποιήσετε και στο Epic Games Store.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.