Jump to content


  • yanni
    yanni

    Το δικό της video conferencing service ανακοίνωσε η Amazon

    Η Amazon ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία με την οποία μπορεί κάποιος να πραγματοποιεί κλήσεις φωνής και βίντεο, καθώς και να μοιράζεται την οθόνη του. Η νέα αυτή υπηρεσία ονομάζεται Chime και στοχεύει κυρίως στις επιχειρήσεις. Το Amazon Chime έρχεται να ανταγωνιστεί, μεταξύ άλλων, τα ήδη διαθέσιμα Skype, Google Hangouts, GoToMeeting, Zoom και WebEx της Cisco.

     

    Το Amazon Chime έρχεται να προστεθεί στα ήδη διαθέσιμα Amazon Web Services, όπως το WorkMail και το WorkSpaces.  Το Amazon Chime θα είναι διαθέσιμο για συσκευές που θα τρέχουν iOS, Android, macOS και Windows. Θα υπάρχει μια βασική δωρεάν έκδοση για βιντεοκλήσεις και ανταλλαγές μηνυμάτων δύο ατόμων, μια έκδοση Plus με επιπλέον χαρακτηριστικά και κόστος $2,5 τον μήνα ανά χρήστη, καθώς και μια Pro έκδοση που θα επιτρέπει video conferencing με έως και 100 άτομα, πολλές επιπλέον δυνατότητες και κόστος $15 τον μήνα ανά χρήστη. Μια σύγκριση των χαρακτηριστικών των τριών εκδόσεων μπορείτε να δείτε εδώ

     

    58a895147ca7a-AmazonChimemeeting.jpg

     

    Η Amazon θεωρεί ότι το Chime μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες από τις ήδη διαθέσιμες ανταγωνιστικές λύσεις στην αγορά, με πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αλλά και υψηλής ποιότητας ήχο και υψηλής ανάλυσης βίντεο, χάρη στους πανίσχυρους servers που διαθέτει η εταιρία για τις διαδικτυακές της υπηρεσίες.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.