Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Το λεπτότερο laptop στον κόσμο ανακοίνωσε η HP

    Η HP παρουσίασε το πιο λεπτό laptop που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, με πάχος μόλις 10.4 mm, λεπτότερο και από αυτό το MacBook των 12" της Apple. To Spectre 13.3 είναι εμπνευσμένο από προϊόντα μόδας και τo πάχος του για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης είναι όσο μία μικρής μπαταρίας AAA. Το βάρος του είναι μόλις 1.110 kg.

     

    5703a7efbcf3f-Pressshotcropped.jpg


    To νέο HP Spectre 13.3 κατασκευάστηκε με ανθρακονήματα και μέταλλο και είναι στιβαρό παρόλο τον λεπτό σχεδιασμό του. Κάποια στοιχεία του όπως μερικές χάλκινες λεπτομέρειες, τα έχει δανειστές από τον σχεδιασμό γυναικείων κοσμημάτων.

     

    Η οθόνη του στις 13.3" θα έχει προστασία από την Gorilla Glass, αλλά θα έχει ανάλυση μόλις 1080p. Εσωτερικά βρίσκουμε επεξεργαστές i5 ή i7 της Inetl, μέχρι 8 GB μνήμης RAM, και αποθηκευτικό χώρο μέχρι 512 GB και διαθέτει τρεις θύρες USB-C. Η διάρκεια της μπαταρίας του σύμφωνα με την εταιρία θα φτάνει τις 9.5 ώρες.

     

    p1010298-1.jpg

     

    Η HP θα ξεκινήσει να δέχεται προπαραγγελίες για το Spectre 13.3 στις 25 Απριλίου ενώ η τιμή του θα ξεκινάει από τα 1,170 δολάρια.

     

    Πηγή : nextpowerup


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.