Jump to content


  • yanni
    yanni

    Το νέο της κουτί VT01 για mini-STX μητρικές ανακοίνωσε η SilverStone

    Οι mini-STX μητρικές αποτελούν μια ενδιάμεση λύση ανάμεσα σε ένα mini-ITX σύστημα και ένα NUC. Είναι μικρότερων διαστάσεων από τις mini-ITX, αλλά διατηρούν και το socket, δίνοντας επιπλέον δυνατότητες αναβάθμισης έναντι ενός NUC. Η SilverStone ανακοίνωσε το νέο της κουτί VT01, για χρήση με αυτές τις μητρικές.

     

    Το VT01 είναι μέρος της σειράς Vital της SilverStone και καταλαμβάνει μόλις 1,53 λίτρα όγκου. Είναι σχεδιασμένο, όπως αναφέρθηκε, για μητρικές mini-STΧ, με το νέο αυτό form factor να έχει αποκαλυφθεί νωρίτερα από την Intel ως 5x5 στο IDF15.

     

    vt01s-34-left-top.jpg

     

    vt01s-back.jpg

     

    Το VT01 είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και είναι ιδιαίτερα στιβαρή κατασκευή έχοντας πλήθος οπών στα πλάγια και από πάνω για την καλύτερη δυνατή ψύξη των εξαρτημάτων στο εσωτερικό του. Μπορεί να δεχθεί δίσκο 2,5'' στο εσωτερικό του, σύστημα ψύξης επεξεργαστή ύψους έως και 34 χιλιοστών, ενώ στην πρόσοψη διαθέτει οπές για μία USB Type A, μία USB type C και δύο 3,5mm για ήχο.

     

    vt01-dimension.jpg

     

    Το βάρος του VT01 είναι 582 γραμμάρια, ενώ οι διαστάσεις του είναι 155 x 152 x 65 χιλιοστά. Υποστηρίζει και VESA mount MIS-D και 75. Θα είναι διαθέσιμο από τις 4 του Οκτώβρη με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα $30,70.

     

    vt01b-34-inside.jpg

     

    vt01-8.jpg

     

    vt01-package.jpg

     

    vt01-1.jpg

     

    vt01-2.jpg

     

     

    Έγινε επεξεργασία από acct


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.