Jump to content



  • yanni
    yanni

    Το νέο της PC case, Core G21 TG Edition, αποκάλυψε η Thermaltake

    Η Thermaltake αποκάλυψε ένα νέο κουτί ηλεκτρονικού υπολογιστή το οποίο και σκοπεύει να διαθέσει σύντομα. Το νέο αυτό κουτί φέρει την ονομασία Core G21 TG Edition και πρόκειται για μια οικονομική επιλογή, κατάλληλη τόσο για υπολογιστές γραφείου, όσο και για υπολογιστές που προορίζονται για παιχνίδια.

     

    Το νέο Core G21 TG Edition ανήκει στην κατηγορία των midi towers και έρχεται με μοντέρνα σχεδίαση και πλαϊνά από γυαλί υψηλής αντοχής 4 χιλιοστών προκειμένου να φαίνονται τα εξαρτήματα στο εσωτερικό του. Φέρει την σήμανση LCS, της Thermaltake, το οποίο σημαίνει ότι είναι κατάλληλο και για να φιλοξενήσει υδρόψυξη, ενώ διαθέτει και χαρακτηριστικά που επιτρέπουν το εύκολο cable management.

     

    59522d33adac3_CoreG21TGEdition1.jpg

     

    Το κάτω μέρος του κουτιού διαθέτει κάλυμμα, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα ξεχωριστό κρυφό διαμέρισμα το οποίο φιλοξενεί και το PSU. Πάνω σε αυτό υπάρχουν και δύο θέσεις για αποθηκευτικά μέσα των 2,5''. Επιπλέον θέσεις αποθηκευτικών μέσων, 2,5'' και 3,5'', βρίσκονται από την μεριά του δεξιού πλαϊνού του κουτιού - όπως βλέπουμε το κουτί από μπροστά - επιτρέποντας το κρύψιμο των αποθηκευτικών μέσων αυτών και των καλωδίων που πηγαίνουν σε αυτά. Το κουτί μπορεί να φιλοξενήσει κάρτες γραφικών με μήκος έως και 41 εκατοστά, συστήματα υδρόψυξης των 360 ή 240 χιλιοστών μπροστά, ενώ υπάρχει πλήθος θέσεων για ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών, μπροστά, πίσω και πάνω. Μπροστά μπορούν να τοποθετηθούν εναλλακτικά ανεμιστήρες των 140 χιλιοστών.

     

    Core G21 TG Edition 3.jpg

     

    Core G21 TG Edition 2.jpg

     

    Η Thermatake δεν έχει γνωστοποιήσει πότε θα κυκλοφορήσει το νέο Core G21 TG Edition, ούτε για την τιμή του. Απλά αναφέρει ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμο μέσω του online καταστήματός της.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.