Jump to content


  • yanni
    yanni

    Το νέο 2DS XL αποκάλυψε η Nintendo

    Η Nintendo έρχεται να προσθέσει άλλη μια κονσόλα χειρός στις ήδη διαθέσιμες στην αγορά. Η νέα κονσόλα φέρει την ονομασία Nintendo 2DS XL και πρόκειται ουσιαστικά για ένα 3DS XL χωρίς τα 3D χαρακτηριστικά και τιμή στα $150.

     

    Η νέα κονσόλα θα μπορεί να παίξει όλα τα παιχνίδια για τα DS και 3DS, αλλά σε δύο διαστάσεις. Δεν έρχεται να αντικαταστήσει κάποιο από τα ήδη διαθέσιμα μοντέλα, αλλά να κλείσει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στα 2DS και 3DS XL. Το μεν πρώτο πωλείται σε τιμή κάτω από $100, ενώ το δεύτερο σε τιμή άνω των $200. Η κονσόλα υιοθετεί clamshell σχεδίαση και θα διαθέτει οθόνες ίδιων διαστάσεων με αυτές στο 3DS XL. Βέβαια θα απουσιάζουν τα 3D χαρακτηριστικά. Επίσης ενσωματώνει και NFC.

     

     

    Η κυκλοφορία του σε Ευρώπη και Αμερική έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουλίου, όταν και θα διατεθούν και τα νέα παιχνίδια Hey! PIKMIN και Miitopia για την σειρά 3DS.

     

    2DSXL_blackblue.jpg

     

    2DSXL_white.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.