Jump to content


  • SpirosKGR
    SpirosKGR

    Το νέο mouse Rival 600 της SteelSeries παρακολουθεί τις κινήσεις σας στο μέσο του αέρα!

    Πόσες φορές στη προσπάθεια βρείτε κάποια πιο βολική θέση κατά τη διάρκεια έντονου gaming επειδή νιώσατε κάπως άβολα έχετε έρθει στη θέση να ανασηκώνετε άθελα σας το ποντίκι με τη παλάμη με αποτέλεσμα να χάνεται η επαφή με τον κέρσορα; Πιθανότατα αρκετές. Το πρόβλημα αυτό (lift of distance) έρχεται να διορθώσει η Steelseries με το νέο Gaming Mouse της, Rival 600 που ανακοινώθηκε πριν από μερικές ώρες κατά τη διάρκεια της CES 2018.

     

    Ο Δανός κατασκευαστής, τοποθετεί το νέο Rival 600 mouse ως ένα εκ των καλύτερων προτάσεων στη μεγάλη κατηγορία gaming ποντικιών που έχει.

     

    Κάνοντας χρήση ενός συστήματος διπλού αισθητήρα, όπου η εταιρεία ονομάζει TrueMove+, υπόσχεται να εξαλείψει το προαναφερθέν πρόβλημα. Συγκεκριμένα, ο αισθητήρας αυτός μετρά με μεγάλη ακρίβεια τις τυχαίες κινήσεις του mouse όταν αυτό βρίσκεται "στον αέρα", ενώ παρέχεται η δυνατότητα να ρυθμιστεί αναλόγως για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια με βάση κάποιο ύψος που έχει προεπιλεγεί. Όσο αφορά τον βασικό αισθητήρα, είναι ο γνωστός αισθητήρας που έχουμε δει και στα Rival 310, Sensei 310 πριν λίγο καιρό με δυνατότητα να “αισθάνεται” 12.300 CPI και 350 IPS. 

     

    Δίνεται ακόμη η δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόσει το κέντρο βάρος του ποντικιού ανάλογα το τρόπο κρατήματος / είδος grip που χρησιμοποιεί μέσα από ειδικά βαρίδια.

     

    Σαφέστατα η ύπαρξη custom RGB LED φωτισμού δηλώνει το παρόν ενώ όλα τα πλήκτρα του mouse μπορούν να προγραμματιστούν μέσω του ειδικού λογισμικού της Steelseries.

     

    Το Steelseries Rival 600 να κυκλοφορήσει σύντομα με προτεινόμενη τιμή 89.99€.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.