Jump to content



  • yanni
    yanni

    Το νέο U11 EYEs ανακοίνωσε η HTC, με διπλή κάμερα μπροστά

    Η HTC ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο Android smartphone, το HTC U11 EYEs. Η συσκευή διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά, αλλά αυτό που προωθείται περισσότερο από την εταιρία είναι η ύπαρξη δύο καμερών των 5MP μπροστά, επιτρέποντας μεταξύ άλλων και Bokeh mode.

     

    Επιπλέον οι δύο μπροστινές κάμερες υποστηρίζουν Portait Mode, HDR Enhancement, αλλά και "live beautification", προσφέροντας την δυνατότητα στον χρήστη της συσκευής να πάρει την ιδανική selfie που επιθυμεί. Η πίσω κάμερα της συσκευής είναι ανάλυσης 12MP, υποστηρίζει τεχνολογίες UltraPixel 3, UltraSpeed focus, HDR, OIS και EIS.

     

    HTC U11 EYEs 1.jpg

     

    Η HTC έχει ενσωματώνει, εκτός από αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και δυνατότητα ανοίγματος της συσκευής με αναγνώριση του προσώπου του χρήστη. Η συσκευή είναι σε θέση να αναγνωρίσει ένα πρόσωπο, από μια φωτογραφία ή ένα βίντεο, ακόμα και αν ο χρήστης της συσκευής εκείνη την ώρα φοράει καπέλο, γυαλιά ή κάποια αναπνευστική μάσκα. Η αναγνώριση προσώπου χρησιμοποιείται αποκλειστικά για το άνοιγμα της συσκευής, με τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να παραμένει αναγκαίος, για παράδειγμα, σε ηλεκτρονικές πληρωμές. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής βρίσκουμε μεταξύ α΄λλων, τεχνολογία USonic της HTC, active voice cancellation και Edge Sense, ενώ διαθέσιμος είναι και ο ψηφιακός βοηθός της Google.

     

    liquid-surface.jpg

     

    Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC U11 EYEs, έχουμε οθόνη Super LCD 6 ιντσών,  με αναλογίες 18:9 και ανάλυση 2160 x 1080 pixels, Corning Gorilla Glass 3, κεντρικό επεξεργαστή τον οκταπύρηνο Qualcomm 652, με κάρτα γραφικών Adreno 510, 4GB μνήμης και 64GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου μέσω microSD. Το λειτουργικό του HTC U11 EYEs είναι το Android 7.1 Nougat, ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3930mAh. Εμφανισιακά η συσκευή ομοιάζει με το HTC U11+, διαστάσεις 157.9 x 74.99 x 8.5 χιλιοστά, ενώ έχει και πιστοποίηση IP67 που την καθιστά ανθεκτική έναντι του νερού και της σκόνης.

     

    Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα στις αγορές της Ασίας, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποια ενημέρωση για την διαθεσιμότητά της σε άλλες αγορές. Η τιμή του HTC U11 EYEs θα βρίσκεται πάνω από τα 400 δολάρια.

     

    HTC U11 EYEs colors.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.