Jump to content


  • yanni
    yanni

    Το πρώτο της μηχανικό πληκτρολόγιο για gamers ανακοίνωσε η Biostar

    Η Biostar συνεχίζει να ανακοινώνει νέα προϊόντα τα οποία στοχεύουν στους gamers. Αυτή τη φορά ανακοίνωσε το πρώτο της μηχανικό πληκτρολόγιο για gamers, το Biostar GK3. Σύμφωνα με την Biostar, το νέο GK3 είναι σχεδιασμένο να προσφέρει άμεση απόκριση στις εντολές του χρήστη, αλλά και μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

     

    Τα μηχανικά πληκτρολόγια θεωρούνται κορυφαία για πολύ κόσμο, προσφέροντας αποκρισιμότητα και αίσθηση, που δεν μπορούν να προσφέρουν αυτά που χρησιμοποιούν μεμβράνη. Παράλληλα είναι και πιο ακριβά, κάτι που αποτρέπει πολλούς από το να τα επιλέξουν. Η Biostar με το GK3 προσπαθεί να προσφέρει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια, μια πιο προσιτή επιλογή σε αυτούς που θα ήθελαν ένα καλό μηχανικό πληκτρολόγιο. Έτσι το GK3 κοστολογείται από την εταιρία στα $44,99 δολάρια.

     

    Biostar GK3.jpg

     

    Biostar GK3 1.jpg

     

    Το GK3 διαθέτει αλουμινένιο σώμα, είναι αδιάβροχο και υποστηρίζει την αντικατάσταση των keycaps(Alps-compatible stems). Ενσωματώνει μπλε διακόπτες OUTEMU, οι οποίοι έχουν αντοχή έως και 50 εκατομμύρια πατήματα, καθώς και χαρακτηριστικά και σχεδίαση anti-ghosting. Όπως όλα τα σύγχρονα πληκτρολόγια της κατηγορίας του, υποστηρίζει και εφέ φωτισμού, με επτά διαφορετικές λειτουργίες, ώστε να επιλέξει ο χρήστης αυτή που του ταιριάζει καλύτερα. Υποστηρίζονται και προ επιλεγμένα στυλ φωτισμού για γνωστούς τίτλους όπως COD, LOL ή άλλα παρόμοια παιχνίδια.

     

    583580aa621c3-BiostarGK30.jpg

     

    Biostar GK3 specs.jpg

     

    Όσον αφορά την διαθεσιμότητα του Biostar GK3, ακόμα δε είναι γνωστή κάποια ημερομηνία.

     

    5835815da99d8-BiostarGK32.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.