Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Το πρώτο Ubuntu smartphone κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα

    Αφού ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη Meizu και τη BQ, τελικά θα έχουμε στα χέρια μας ένα τηλέφωνο κατασκευασμένο από τη BQ, το Aquaris E4.5, ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας που κανονικά κυκλοφορεί με Android.
    To νέο Aquaris E4.5 "Ubuntu Edition", διατηρεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά του : Οθόνη 4.5", ανάλυση 540x960, τετραπύρηνο επεξεργαστή Mediatek Cortex A7 στα 1.3 GHz, 1 GB RAM και 8 GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.
    Θα είναι εξοπλισμένο με μία οπίσθια κάμερα των 8 MP και μία 5 MP μπροστινή. Η τιμή του θα είναι στα €169,90.
    Σίγουρα τα χαρακτηριστικά του δεν ενθουσιάζουν με την πρώτη. Η Canonical και η BQ ελπίζουν να κάνουν αρκετές πωλήσεις αντιγράφοντας τον τρόπο πώλησης από κινέζικες εταιρείες όπως η Xiaomi. Τα πρώτα τηλέφωνα θα πωληθούν μέσω μιας σειράς "online flash sales". Η πρώτη τέτοια πώληση θα είναι την επόμενη εβδομάδα και το τηλέφωνο θα διατεθεί από επιλεγμένους παρόχους κινητής τηλεφωνίας ως καρτοκινητό. Η πώληση θα γίνει προς το παρόν μόνο στην Ευρώπη αφού ακόμα η Canonical "εργάζεται ενεργά για μία στρατηγική πωλήσεων στις Η.Π.Α."


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.