Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Το Epic Games Store αιμορραγεί οικονομικά και δεν αναμένεται γρήγορη ανάκαμψη...

    Το Epic Games Store (EGS), ένα από τα πολλά προϊόντα της εταιρείας Epic Games, είναι ο σημερινός No1 ανταγωνιστής της γνωστής πλατφόρμας παιχνιδιών Steam, το οποίο παλαιότερα αποτελούσε το μονοπώλιο της Valve στην αγορά παιχνιδιών. Ο ανταγωνισμός είναι πάντα ευπρόσδεκτος και βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τιμές, ωστόσο δεν φαίνεται ότι η λειτουργία ενός καταστήματος παιχνιδιών είναι ένα φτηνό εγχείρημα. Στην πρόσφατη νομική διαμάχη μεταξύ της Apple και της Epic, στην πολιτεία της Καλιφόρνια, αποκαλύφθηκαν μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με το Epic Games Store (EGS) και το οικονομικό του υπόβαθρο. Σύμφωνα με τα έγγραφα που εμφανίζονται στο δικαστήριο, το EGS δεν θεωρείται κερδοφόρο, τουλάχιστον μέχρι το 2027!

     

    Η Apple δήλωσε στο δικαστήριο ότι "η Epic έχασε περίπου 181 εκατομμύρια δολάρια για το EGS, το 2019. Η Epic αναμένεται να χάσει περίπου 273 εκατομμύρια δολάρια για το EGS το 2020". Πράγματι, η Epic δεσμεύτηκε με 444 εκατομμύρια δολάρια σε ελάχιστες εγγυήσεις μόνο για το 2020, ενώ προβλέπει, ακόμη και με σημαντική ανάπτυξη, μόνο 401 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα για εκείνο το έτος. Η Epic αναγνωρίζει ότι η τάση θα συνεχιστεί και στο άμεσο μέλλον καθώς προβλέπεται να χαθούν περίπου 139 εκατομμύρια δολάρια το 2021. Αυτές οι πληροφορίες δείχνουν ότι η Epic έχει επενδύσει σημαντικά ποσά στο κατάστημα χωρίς θετικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής, ωστόσο η εταιρεία αναμένει ότι το EGS θα γίνει κερδοφόρο κάποια στιγμή στο μέλλον.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.