Jump to content



  • yanni
    yanni

    Το Facebook θα προσφέρει και υπηρεσία γνωριμιών σε όσους ψάχνουν μακροχρόνιες σχέσεις

    Το Facebook απαριθμεί δισεκατομμύρια χρήστες πλέον και ίσως να έχουν πάρα πολλοί αναρωτηθεί πως και δεν έχει λανσάρει ήδη κάποια υπηρεσία γνωριμιών, παρόλο που δίνει την δυνατότητα σε κάποιον να δηλώσει αν είναι μόνος ή σε σχέση ήδη από το ξεκίνημά του, το 2004. Από ότι φαίνεται ο καιρός για μια τέτοια υπηρεσία πλησιάζει, με τον διευθύνων σύμβουλο του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ να αναφέρει ότι μια τέτοια υπηρεσία θα προσφερθεί στους χρήστες του δικτύου κοινωνικής δικτύωσης σύντομα.

     

    Η υπηρεσία αυτή στοχεύει στα 200 εκατομμύρια χρηστών του δικτύου που δηλώνουν μόνοι και ειδικότερα  σε όσους ενδιαφέρονται για μακροχρόνιες σχέσεις. Δεν θα προορίζεται για χρήση από αυτούς που επιθυμούν εφήμερες σχέσεις και γνωριμίες και άτομα τα οποία δηλώνουν ότι είναι ήδη σε σχέση, ενδεχομένως δεν θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία αυτή. Αν και θα είναι μέρος του Facebook App, θα είναι προαιρετική υπηρεσία. Επιπλέον η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προστατεύει την ιδιωτικότητα του χρήστη του Facebook που την χρησιμοποιεί, με τους φίλους του χρήστη να μην μπορούν να δουν το προφίλ του. Μόνο άτομα που δεν βρίσκονται στις λίστες φίλων του χρήστη της υπηρεσίας, θα μπορούν να δουν το προφίλ του.

     

    Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το πότε θα τεθεί σε λειτουργία η υπηρεσία αυτή, αναμένεται να μάθουμε αργότερα και εντός του έτους.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.