Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Το Hyper Scape της Ubisoft είναι το νέο "καυτό εισιτήριο" στον χώρο των Battle Royale F2P παιχνιδιών

    Αυτή την εβδομάδα διέρρευσαν αρκετές λεπτομέρειες για το επερχόμενο battle royale παιχνίδι της Ubisoft, Hyper Scape. O ενθουσιασμός της gaming κοινότητας καταγράφεται ιδιαίτερα υψηλός. Στην πραγματικότητα, η δέσμευση της Ubisoft αλληλεπιδράση με την streaming κοινότητα επέτρεψε στο παιχνίδι (που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα) να σκαρφαλώσει στην κορυφή των twitch charts.

     

    large.2hyper_scape.jpg

     

    Τουλάχιστον αρχικά, θα υπάρχει η δυνατότητα οι παίκτες να συμμετέχουν σε ομάδες των τριών και θα υπάρχουν μέχρι 33 ομάδες σε κάθε match. Όπως συνηθίζεται στα battle royale παιχνίδια, οι παίκτες πέφτουν από τον ουρανό στην πίστα (Neo-Arcadia) στην αρχή του παιχνιδιού και χρειάζεται να βρουν όπλα και εξοπλισμό προκειμένου να εξολοθρεύσουν τους αντιπάλους τους.

     

     

    Η περιοχή του χάρτη στην οποία μπορούν να κινούνται οι παίκτες συνεχώς συρρικνώνεται, ώστε οι παίκτες να έρθουν πιο κοντά και τελικά μια ομάδα να πάρει τη νίκη. Η υγεία των παικτών αναγεννάται, αφού περάσει κάποιος χρόνος από τη στιγμή που δεχτούν κάποια βολή, ενώ αν τεθούν εκτός μάχης θα μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν σαν "φαντάσματα" βοηθώντας τους συμπαίκτες τους. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα να επανέλθουν στο παιχνίδι, εφόσον οι συμπαίκτες τους φτάσουν σε κάποιους ειδικούς σταθμούς μέσα στην πίστα.

     

     

    Εάν όλα αυτά σας φαίνονται ενδιαφέρονται και θέλετε να συμμετάσχετε στην beta, μπορείτε να αποκτήσετε ένα ticket συντονιζόμενοι στα Twitch streams των ParadiseCentral και hambinooo, για την πιθανότητα για κάποιο Twitch drop. Αυτά τα "drops" συμβαίνουν σε τυχαία διαστήματα μέχρι τις 7 Ιουλίου και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να τρέξετε το παιχνίδι.

     

    large.3hyper_scape_2.jpg

     

    Αυτή τη στιγμή, το Hyper Scape διατίθεται μόνο για PC, αλλά πρόκειται να κυκλοφορήσουν και οι εκδοχές για PS4 και Xbox One εντός του έτους.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.