Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Το Netflix δεν θα λειτουργεί από τον επόμενο μήνα σε κάποιες "παλαιές" smart TVs της Samsung

    Ένας εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε την Τρίτη ότι κάποιες παλαιότερες smart TVs της Samsung δεν θα μπορούν να υποστηρίζουν πλέον προβολή του Netflix, από την 1η Δεκεμβρίου 2019.

     

    Το Netflix ενημέρωσε όλους τους επηρεαζόμενους συνδρομητές του για την εξέλιξη αυτή για την οποία προβάλλονται λόγοι "τεχνικών περιορισμών". 

     

    Η σελίδα της Samsung περιλαμβάνει πλέον στο support FAQ της μια μικρή ανακοίνωση που επιβεβαιώνει ότι πράγματι τα μοντέλα της Samsung των ετών 2010 και 2011 με το γράμμα C ή D μετά το μέγεθος της οθόνης, δεν θα μπορούν πλέον να προβάλλουν το Netflix λόγω τεχνικών περιορισμών. 

     

    Η ανακοίνωση της Samsung επισημαίνει ότι οι χρήστες των μοντέλων αυτών θα μπορούν να παρακολουθήσουν το Netflix στην τηλεόρασή τους, εφόσον έχουν συνδέσει σε αυτήν κάποια συσκευή που μπορεί να προβάλλει Netflix, όπως game console, streaming media player, set-top box κ.α. 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.