Jump to content


  • SirMomus
    SirMomus

    Το No Man's Sky έχει ήδη δημιουργήσει περισσότερα είδη απότι έχει η Γη

    Πάνω από 10 εκατομμύρια είδη έχουν ανακαλυφθεί στο No Man's Sky από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, την Τρίτη, τα οποία περισσότερα από τα 8,7 εκατομμύρια που πιστεύεται ότι υπάρχουν στη Γη αυτή τη στιγμή. Αυτό stat μοιράστηκε ο Sean Murray, ιδρυτής της Hello Games, ο δημιουργός του παιχνιδιού.

     

     

    Ένα κρίσιμο κριτήριο πώλησης του παιχνιδιού είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει άπειρους εξερευνίσημους πλανήτες. Όπως με τους πλανήτες, πολλά από τα είδη τους, ενδέχεται να μοιράζονται πολλά από τα χαρακτηριστικά τους, αλλά εξακολουθούν να είναι διαχωρίσιμα και μοναδικά.

    Το No Man's Sky έχει λάβει μέχρι τώρα πολλή προσοχή και μικτές κριτικές.

     

    No_mans_sky_screenshot.jpg

     

    Τι μπορείτε να κάνετε μέσα στο παιχνίδι;

    Από την εξερεύνηση απείρων πλανητών σε ένα συνεχώς εκτεινόμενο σύμπαν με πανέμορφα μοναδικά πλάσματα μέχρι μάχες με ρομπότ και διαστημικές περιπέτειες. Επιπλέον δυνατό ειναι και το crafting/survival σε ένα ολόκληρο σύμπαν, ενώ επιτρέπονται ανταλλαγές με NPC(χαρακτήρες που δεν ανήκουν σε παίκτες).

    Είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που θα μπορούσαμε να πούμε πως θυμίζει και τον κόσμο μας, στο παρελθόν και το μέλλον του...

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.