Jump to content



  • miriam87
    miriam87

    Το "Pulse 2" της JBL είναι ένα water-resistant φορητό ηχείο με 100 LED light-show

    screen shot 2015 09 04 At 4.54.03 Pm

     


    Το "Pulse 2" είναι ένα νέο φορητό ηχείο Bluetooth που ανακοινώθηκε πρόσφατα στην έκθεση IFA 2015. Ακόμα και αν ο σχεδιασμός είναι ίδιος με τα άλλα φορητά ηχεία της JBL, το Pulse 2 σχεδιάστηκε ώστε να έχει βελτιώσεις σε σχέση με αυτά σε θέματα ποιότητας ήχου , εξελίξεις στην συστοιχία LED και όλα αυτά μέσα σε νέο περίβλημα ανθεκτικό στο νερό.

     

     

    Παρόμοια με τo προηγούμενo Pulse, οι χρήστες θα μπορούν να διαμορφώνουν την εξωτερική οθόνη LED με χρώματα και σχέδια μέσω της εφαρμογής της JBL για smartphones. Αν προσπαθείς να ταιριάξεις το χρώμα της συστοιχίας LED με τον περιβάλλοντα χώρο, το Pulse 2 διαθέτει μία ενσωματωμένη κάμερα που η JBL ονομάζει "Prism Color Sensor Lens". Eάν διαθέτεις περισσότερα από ένα Pulse 2 , θα έχουν την δυνατότητα να συγχρονιστούν , να παίζουν μουσική και να φωτίζονται μαζί.

     

    Το Pulse 2 είναι τώρα διαθέσιμο για παραγγελίες απευθείας από το website της JBL. Η μαύρη βερσιόν θα ξεκινήσει να αποστέλλεται τον Σεπτέμβριο ενώ η ασημί θα φτάσει μέσα Οκτωβρίου. Η λιανική τιμή του θα είναι στα $199 .


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.