Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Το Xbox One ξεπέρασε σε πωλήσεις το PlayStation 4 για τέσσερις συνεχείς μήνες

    Το Xbox One της Microsoft τα έχει πάει πολύ καλά απέναντι στο PlayStation 4 της Sony αφού είναι μπροστά στις πωλήσεις του τελευταίους μήνες. Η επιτυχία του φαίνεται ότι οφείλεται και στην κυκλοφορία του ανανεωμένου και λεπτότερου Xbox One S, τις συνεχιζόμενες προσφορές αλλά και στην έκπτωση του αρχικού Xbox One.

     

    Τα στοιχεία από την εταιρία NPD, δείχνουν ότι από τον Ιούλιο έως και τον Οκτώβριο η κονσόλα της Microsoft κυριάρχησε στις πωλήσεις στις Η.Π.Α., στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στην Αυστραλία.

     

    1471356162-xbox-one-s-fifa-17.jpg

     

    Η εταιρία δήλωσε σχετικά :

     

    "Χάρη στο πάθος των οπαδών του Xbox παγκοσμίως, το Xbox One S και το Xbox One ήταν για ακόμα ένα μήνα πρώτο σε πωλήσεις στις  Η.Π.Α., στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Αυστραλία σύμφωνα με το NPD Group και το GfK Entertainment. Το Xbox One ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις στις Η.Π.Α. για τους τελευταίους τέσσερις μήνες και στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία για τους τελευταίους δύο μήνες".

     

    1478790862-xbox-one-holiday-update-02-story.jpg

     

    Η Microsoft μπαίνει με πολύ ορμή στην αγοραστική περίοδο των γιορτών. Με τις προσφορές τις σε παιχνίδια και πακέτα αλλά και με την κυκλοφορία νέου λογισμικού για την κονσόλα της, η εταιρία ελπίζει ότι θα συνεχίσει να κερδίζει τους gamers και αυτήν την περίοδο. Όμως η μάχη αναμένεται σκληρή αφού η Sony μόλις κυκλοφόρησε το νέο της PlayStation 4 Pro, με πολύ καλά χαρακτηριστικά και 4K gaming.

     

    landscape-1474023353-maxresdefault.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.