Jump to content


  • yanni
    yanni

    Τρεις νέες ψύκτρες από την SilentiumPC

    Η SilentiumPC ανακοίνωσε τρεις νέες ψύκτρες οι οποίες ανήκουν στις σειρές Spartan και Fera της εταιρίας. Οι νέες αυτές ψύκτρες ενσωματώνουν αρκετές νέες βελτιώσεις στην σχεδίασή τους και υπόσχονται ικανοποιητικές επιδόσεις σε προσιτές τιμές.

     

    Η νέα Fera 3 HE1224 διαθέτει τέσσερα χάλκινα heat pipes των 6 χιλιοστών, ανεμιστήρα Sigma PRO 120 PWM-controlled και μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε Intel όσο και σε AMD συστήματα. Είναι λεπτής σχεδίασης και μπορεί να δεχθεί και δεύτερο ανεμιστήρα για ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Οι προδιαγραφές της είναι για 180W TDP.

     

    silentiumpc-announces-three-new-cpu-coolers.jpg

     

    Όσον αφορά τις δύο άλλες ψύκτρες οι οποίες ανήκουν στην σειρά Spartan, πρόκειται για τα μοντέλα LT HE1012 και PRO HE1024 τα οποία έχουν προδιαγραφές για 125W και 150TDP αντίστοιχα. Διαθέτουν ανεμιστήρα Sigma PRO 100 PWM-controlled των 100 χιλιοστών και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν τόσο με Intel όσο και με AMD επεξεργαστές.

     

    Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς και τις τιμές τους μπορείτε να τα διαβάσετε στον παρακάτω πίνακα.

     

    silentiumPC-cpu-coolers-3.jpg


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.