Jump to content



  • yanni
    yanni

    Τώρα μπορείτε να ξεκλειδώσετε ένα Windows 10 PC, χρησιμοποιώντας την Galaxy συσκευή σας

    Αν έχετε κάποια σύγχρονη Galaxy συσκευή, είτε smartphone είτε tablet, τότε μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε προκειμένου να ξεκλειδώνετε το desktop ή laptop σας, που τρέχει την τελευταία έκδοση των Windows 10. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής Flow της Samsung για Android λειτουργικό.

     

    Η εφαρμογή Flow της Samsung, επιτρέπει την απρόσκοπτη εναλλαγή συσκευών κατά την διάρκεια κάποια δραστηριότητας καθώς και την εύκολη μεταφορά περιεχομένου μεταξύ των συσκευών αυτών. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να μεταφέρει άμεσα φωτογραφίες από το κινητό στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις να απαντηθούν μέσω του υπολογιστή. Πλέον στην νέα έκδοση του Flow προστίθεται και η δυνατότητα να τσεκάρει κάποιος τις ειδοποιήσεις που λαμβάνει στην κινητή συσκευή, στον υπολογιστή του,και να απαντήσει σε αυτές μέσω αυτού. Πάντως η Samsung σημειώνει ότι αυτό το νέο χαρακτηριστικό ίσως να μην είναι συμβατό με όλους τις εφαρμογές instant messaging.

     

    Η δυνατότητα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων ήταν διαθέσιμη εδώ και έναν χρόνο, αλλά μόνο για το Galaxy TabPro S το οποίο έτρεχε Windows 10. Πλέον υποστηρίζονται όλα τα Galaxy smartphones με Android M ή νεώτερο, καθώς και όλα τα Galaxy tablets με Android Nougat ή νεώτερο. Έτσι κάποιος μπορεί να χρησιμοποιεί την Galaxy συσκευή του και να ξεκλειδώνει τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, εφόσον αυτός τρέχει την τελευταία Windows 10 Creators Update.

     

    595f5c8c3c55e_SamsungFlow.jpg

     

    Η επικοινωνία της Galaxy συσκευής και του ηλεκτρονικού υπολογιστή, γίνεται μέσω Bluetooth και η όλη διαδικασία είναι απλή, εφόσον υπάρχει ήδη κάποιο δακτυλικό αποτύπωμα αποθηκευμένο στην συσκευή.  Αν δεν υπάρχει κάποιο δακτυλικό αποτύπωμα, θα πρέπει να ρυθμιστεί και ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τόσο η έκδοση της εφαρμογής Flow για Android, όσο και αυτής για Windows θα πρέπει να βρίσκονται στην τελευταία τους έκδοση.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.