Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Φεύγει από την Apple ο επικεφαλής σχεδιασμού Jonathan Ive

    Σαν κεραυνός εν αιθρία διαδόθηκε η είδηση ότι ο επικεφαλής σχεδιασμού (επί σχεδόν 3 δεκαετίες) της Apple, Jonathan "Jony" Ive, εγκαταλείπει την Apple σε μεταγενέστερο χρονικό σημείο του τρέχοντος έτους! Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Jony Ive θα ξεκινήσει τη δικιά του εταιρεία σχεδιασμού που μπορεί και να περιλαμβάνει την Apple σαν πελάτη.

     

    Οι Evans Hankey, αντιπρόεδρος του τμήματος βιομηχανικού σχεδιασμού, και ο Alan Dye, αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδιασμού ανθρώπινης διεπαφής (human interface design)  θα αναφέρουν απευθείας πλέον στον COO (chief operation officer) Jeff Williams, ο οποίος, σύμφωνα με την Apple, έχει ηγηθεί της ανάπτυξης του Apple Watch.

     

    Πρόκειται για έκτακτη και άνευ αιτιολογίας εξέλιξη για την Apple και στο μέλλον σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα για την αποχώρηση του εικονικού αρχισχεδιαστή της Apple.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.