Jump to content


  • yanni
    yanni

    Φωνητικό έλεγχο προσθέτει η Thermaltake στην σειρά τροφοδοτικών Toughpower iRGB PLUS

    Η Thermaltake ανακοίνωσε το πρώτο ψηφιακό τροφοδοτικό το οποίο ελέγχεται και μέσω φωνητικών εντολών. Αυτό το πετυχαίνει με ενσωμάτωση στο σύστημα Smart Power Management (SPM) χαρακτηριστικών τεχνικής νοημοσύνης, όπως μας ενημερώνει η εταιρία σε σχετικό δελτίο τύπου, καθώς και λειτουργίας "AI Voice Control" στο DPS G Mobile APP. 

     

    Πρακτικά το νέο αυτό χαρακτηριστικό απευθύνεται σε κατόχους τροφοδοτικών Toughpower iRGB PLUS που θα ήθελαν ευκολότερη ή πιο μοντέρνα διαχείριση του συστήματος φωτισμού του τροφοδοτικού τους. Μέσω της δυνατότητας "Voice Control" στο DPS G Mobile APP, ο χρήστης θα μπορεί να ξεκινήσει ή να κλείσει εύκολα τον RGB φωτισμό στο τροφοδοτικό του ή απλά να αλλάξει τα χρώματα και τα φωτεινά εφέ. Η εταιρία έχει αναρτήσει σχετικό .PDF στο οποίο υπάρχει μια λίστα των φωνητικών εντολών που αναγνωρίζει η εφαρμογή DPS G Mobile APP.

     

     

    Μέσω της εφαρμογής DPS G Mobile APP επιτρέπεται επιπλέον πρόσβαση σε πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την λειτουργία του τροφοδοτικού, όπως ιστορικό αποδοτικότητας, ταχύτητα ανεμιστήρα, παρακολούθηση της ισχύος, των ρευμάτων και των θερμοκρασιών, θερμοκρασίες επεξεργαστή και καρτών γραφικών, καθώς και υπολογισμός του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος. Δίνεται επίσης η δυνατότητα ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο για τυχόν δυσλειτουργίες και προβλήματα, όπως βλάβη στον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού, υπερθέρμανση, ή αυξομοιώσεις των ρευμάτων πέραν των επιτρεπόμενων ορίων και δυνατότητα άμεσου σβησίματος του τροφοδοτικού.

     

    Η λειτουργία "AI Voice Control" στο DPS G Mobile APP για την ώρα είναι διαθέσιμη σε iOS, με την έκδοση για Android να αναμένεται να διατεθεί σύντομα. Για περισσότερες πληροφορίες για το Thermaltake DPS G Mobile APP, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: DPS G PC APP 3.0

     

    DPS G Mobile APP  Voice control.jpg

     

    Smart Power Management (SPM).jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.