Jump to content


  • yanni
    yanni

    Acer Predator Helios 500, ένα gaming laptop με Ryzen 7 επεξεργαστή και Vega 56 κάρτα γραφικών

    Η Acer είχε ανακοινώσει και επισήμως το νέο της φορητό για παιχνίδια, Predator Helios 500, στις 23 Μαΐου. Ο φορητός αυτός υιοθετούσε επιλογές, όσον αφορά τον κεντρικό επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών, παρόμοιες με αυτές που έχουμε δει και σε άλλους κορυφαίους φορητούς για παιχνίδια που ανακοινώθηκαν το τελευταίο διάστημα. Αυτές τις μέρες η Acer ανανέωσε την ιστοσελίδα του μηχανήματος προσθέτοντας μια ακόμα επιλογή που ομολογουμένως δεν βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Αυτή μιας full AMD hi end έκδοσης, με Ryzen επεξεργαστή και κάρτα γραφικών αρχιτεκτονικής Vega.

     

    Ο Predator Helios 500, για τον οποίο σας είχαμε γράψει και παλαιότερα, θα είναι διαθέσιμος λοιπόν και με οκταπύρηνο επεξεργαστή Ryzen 7 2700 και κάρτα γραφικών RX Vega 56. Ακόμα η Acer δεν έχει προσθέσει στην ιστοσελίδα της αναλυτικές πληροφορίες ώστε να δούμε τουλάχιστον τις συχνότητες λειτουργίας της Vega 56, η οποία στην desktop εκδοσή της τουλάχιστον, δεν είναι και ότι πιο power efficiency υπάρχει. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και την τιμή της full AMD έκδοσης, με τις εκδόσεις που χρησιμοποιούν Intel επεξεργαστή και Nvidia κάρτα γραφικών να ξεκινάνε από τα 2000 δολάρια.

     

    Acer Predator Helios 500 features1.jpg

    Acer Predator Helios 500 features2.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.