Jump to content


  • jisr7
    jisr7

    ADATA Premier SP600NS3 SSDs: Μικρές διαστάσεις, κορυφαίες επιδόσεις σε εκδόσεις των 128GB και 256GB

    Η εταιρεία κατασκευής του, φρόντισε να το εξοπλίσει με πολλές τεχνολογίες οι οποίες διασφαλίζουν την αξιοπιστία του και τις κορυφαίες επιδόσεις του σε σχέση με άλλα αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς.

     

    Συγκεκριμένα, στα τεχνικά χαρακτηριστικά του ανήκουν οι τεχνολογίες DEVSLP, BCH ECC καθώς και Intel Smart Response. Σύμφωνα με την εταιρεία αποτελεί την ιδανικότερη λύση για αναβάθμιση ενός παλαιού αποθηκευτικού μέσου των Ultrabooks. Έρχεται στις χωρητικότητες των 128GB και 256GB και υιοθετεί το μικρότερο SSD form factor - M.2 2242, με διαστάσεις μόλις 22 x 42 x 3.5mm. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι το μικρό του μέγεθος δεν θυσιάζει καθόλου επιδόσεις χάρη στον JMicron controller, προσφέροντας 550MB/s, ενώ οι επιδόσεις 4K random read/write αγγίζουν τα 75K/77K IOPS.

     

    Μάλιστα η συσκευή υποστηρίζει την τεχνολογία DEVSLP (Device Sleep) η οποία βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και στην επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Επιπλέον για να αυξήσει την αξιοπιστία στη μεταφορά δεδομένων διαθέτει την τεχνολογία Intel Smart Response, όπως αναφέραμε προηγουμένως, η οποία αναγνωρίζει τα δεδομένα που μεταφέρθηκαν πρόσφατα με αποτέλεσμα να αυξάνει τις ταχύτητες μεταφοράς αυτών των δεδομένων. Τέλος είναι εξοπλισμένοι με DDR3 DRAM Cache Buffer αυξάνοντας τις ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής ως και δυο φορές συγκρινόμενοι με άλλους SSDs χωρίς DRAM cache ενώ συνοδεύεται και με το λογισμικό SSD Toolbox.

     


    242c

     

     

     

    242b

     

     

     

    242a


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.