Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    AMD και Samsung αναπτύσσουν Radeon mobile GPU που «διαλύει» την Adreno 650 GPU!

    H ΑΜD έχει προχωρήσει σε συνεργασία με τη Samsung, από τον Αύγουστο του 2019 ώστε να "επιτρέψει στην αρχιτεκτονική RDNΑ να τροφοδοτήσει τις μελλοντικές συσκευές της Samsung". Μάλιστα, είχε προηγηθεί ανακοίνωση, τον Ιούνιο του 2019, από τις δύο εταιρείες περί στρατηγικής πολυετούς σύμπραξης.

     

    Τα αποτελέσματα της συνεργασίας αυτής φαίνεται ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, καθώς διέρρευσαν από το νοτιοκορεάτικο forum, Clien, μετρήσεις επιδόσεων που δείχνουν τη νέα mobile Radeon GPU να διαλύει κυριολεκτικά την κορυφαία Adreno 650 GPU στο GFXBench:

     

    AMD/Samsung chip
    Manhattan 3.1 test: 181FPS
    Aztec Normal: 138FPS
    Aztec High: 58FPS
     

    Adreno 650
    Manhattan 3.1 test: 123FPS
    Aztec Normal: 53FPS
    Aztec High: 20FPS

     

    Εάν αυτές οι μετρήσεις είναι ενδεικτικές της ισχύος της υπό ανάπτυξη mobile Radeon GPU, τότε αναμένονται τεράστιας σημασίας ανατροπές από τις νέες συσκευές της Samsung στο μέλλον. Το μέλλον του mobile gaming, μιας βιομηχανίας πολλών δισ. δολαρίων, πρόκειται να αλλάξει για τα καλά...

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.