Jump to content


  • jisr7
    jisr7

    AMD Bristol Ridge APUs: Κατά 25% καλύτερες επιδόσεις από τα Kaveri

    Ειδικότερα η οικογένεια Bristol Ridge θα διαθέτει τέσσερις πυρήνες Excavator με συνολικά 2MB μνήμης L2 Cache αλλά και 8 Radeon R9 300 Series based CUs. Το νέο revision της GCN (η AMD δεν διαχωρίζει επισήμως τα GCN revisions και ως εκ τούτου είναι πολύ δύσκολο να τα ξεχωρίσουμε) γνωστό μάλλον ως 1.3 θα καταναλώνει 10% λιγότερη ενέργεια. Συνολικά όλοι οι επεξεργαστές της νέας αυτής σειράς θα υποστηρίζουν USB 3.1 και το TDP αυτών θα φθάνει μέχρι τα 95W, αναλόγως το μοντέλο.

     

    Ένα ακόμη ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, το οποίο δεν θα πρέπει να αμελήσουμε να αναφέρουμε, είναι ότι θα υποστηρίζει μνήμες DDR4 και ειδικότερα dual channel DDR4 2400 Mhz, κάτι το οποίο είναι μείζονος σημασίας αν κρίνουμε ότι τα APUs εξαρτώνται κατά ένα μεγάλο βαθμό από την RAM για να προσφέρουν αυτά που υπόσχονται. Οι συγκεκριμένοι πυρήνες Excavator των νέων επεξεργαστών θα είναι χρονισμένοι στα 4GHz. Θα προσφέρουν 15% καλύτερες επιδόσεις από τους Carrizo Mobility και 25% από τους Kaveri, όπως προαναφέραμε.

     

    Bristol Ridge Platform Specification 635x449


    AMD Platform Roadmap And Release Schedule 635x449


    tghdhrt


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.