Jump to content



  • UltraB
    UltraB

    AMD CEO Lisa Su: Υψηλών επιδόσεων Navi κάρτα γραφικών και το Ray Tracing είναι προ των πυλών

    Σε μια συνέντευξη κατά την διάρκεια της CES 2020, η διευθύνων σύμβουλος της AMD, Λίσα Σου, δήλωσε ότι μια κάρτα γραφικών υψηλών επιδόσεων τεχνολογίας Navi βρίσκεται υπό κατασκευή, λέγοντας πως οι κάρτες γραφικών υψηλών επιδόσεων είναι σημαντικές για την AMD χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

     

    Η Λίσα Σου (Lisa - Su), ρωτήθηκε επίσης τι πιστεύει και για την τεχνολογία Ray-Tracing της και αν θεωρεί ότι αποτελεί τόσο μεγάλο ζήτημα στα γραφικά όσο διαφημίζει η Nvidia.

    Παράθεση

    Έχω πει στο παρελθόν ότι η τεχνολογία Ray Tracing είναι σημαντική και εξακολουθώ να το πιστεύω, αλλά αν κοιτάξουμε που είμαστε σήμερα είναι πολύ νωρίς. Επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στο Ray Tracing και επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στο οικοσύστημα γύρω από αυτό - μάλιστα και οι δύο από τους συνεργάτες μας κονσολών (Sony & Microsoft) είπαν επίσης ότι χρησιμοποιούν Ray Tracing. Θα πρέπει να περιμένετε επίσης ότι οι κάρτες γραφικών μας που θα κυκλοφορήσουν εντός του 2020 θα προσφέρουν επίσης υποστήριξη Ray Tracing. Πιστεύω ωστόσο ότι εξακολουθεί να είναι πολύ νωρίς και το οικοσύστημα γύρω από το Ray Tracing πρέπει να αναπτυχθεί. Χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια, λογισμικό και περισσότερες εφαρμογές για να το εκμεταλλευτούμε. Στην AMD, αισθανόμαστε πολύ καλά για τη θέση μας σχετικά με το Ray Tracing.

     

    Τέλος, ρωτήθηκε επίσης και αν θεωρεί ότι η AMD θα πρέπει να έχει έναν high-end ανταγωνιστή στην αγορά των καρτών γραφικών.

    Παράθεση

    Γνωρίζω ότι εκείνοι στο Reddit θέλουν μια high-end Navi! Και θα πρέπει να την περιμένουν καθώς είναι σημαντικό να την έχουμε. Η αγορά καρτών γραφικών, και ειδικότερα high-end καρτών, είναι αρκετά σημαντική για εμάς. Θα πρέπει λοιπόν ο κόσμος να περιμένει πως θα υπάρξει μια high-end Navi υλοποίηση, αν και δεν συνήθως δεν συνηθίζω να σχολιάζω για προϊόντα που δεν έχουν επίσημα ανακοινωθεί.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.