Jump to content


  • UltraB
    UltraB

    Apple: Δυνατή είσοδος στις συνδρομητικές υπηρεσίες με το Apple Arcade και Apple TV+

    Με δυναμικές κινήσεις η Apple εισέρχεται στην αγορά των συνδρομητικών υπηρεσιών με την ανακοίνωση του Apple Arcade και Apple TV+.

     

    Apple TV+

    Το Μάρτιο η Apple είχε αποκαλύψει τη συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+ όπου είναι η απάντηση της στο Netflix και άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες, με αυτήν να έχει επενδύσει πάνω από $6 δισεκατομμύρια για 25 διαφορετικές ταινίες και σειρές για το Apple TV+ προς το παρόν. 

     

    Το κόστος του Apple TV+ θα ανέρχεται στα $4.99 το μήνα και αφορά την οικογενειακή συνδρομή, ενώ προσφέρεται επίσης δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Επιπροσθέτως, η υπηρεσία θα είναι απαλλαγμένη από διαφημίσεις, με το περιεχόμενό της θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε τόσο online όσο και offline. Αρχικά θα διατίθεται σε πάνω από 100 χώρες από την 1η Νοεμβρίου, με την Apple να προσφέρει δωρεάν ετήσια συνδρομή για αγορά Αpple συσκευής από σήμερα.

     

    D6dl0S9XkAE2cz4.jpg

     

    Μερικοί από τους μεγαλύτερους τίτλους του Apple TV+ είναι το "The Morning Show" με τις Reese Witherspoon, Jennifer Aniston και τον Steve Carell, η sci-fi σειρά For All Mankind, το Helpsters, ένα θρίλερ του Shyamalan και πολλά ακόμα.

     

    Κατά την παρουσίαση αποκαλύφθηκε επίσης και η νέα σειρά φαντασίας SEE στην οποία πρωταγωνιστούν οι Jason Momoa και Alfre Woodard.

     

     


    Apple Arcade

    To Apple Arcade αφορά τη συνδρομητική πλατφόρμα παιχνιδιών της Apple που θα ξεκινήσει την λειτουργία της στις 19 Σεπτεμβρίου σε περισσότερες από 150 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Από την πρώτη μέρα θα είναι διαθέσιμοι περισσότεροι από 100 νέοι τίτλοι παιχνιδιών, οι οποίοι δε θα περιλαμβάνουν διαφημίσεις ή in-game αγορές.

     

    Apple-introduces-apple-arcade-apple-tv-i

     

    Το Apple Arcade θα περιλαμβάνει εκατοντάδες παιχνίδια όπως είπαμε, μεταξύ των οποίων το “Ballistic Baseball”, “ChuChu Rocket! Universe”, “Exit the Gungeon”, “Overland”, “Rayman Mini”, “Super Impossible Road” καθώς και πολλά ακόμα.

     

    Apple_Apple-Arcade_Overland_091019_big_carousel.jpg.medium.jpg (692�389)

     

    Τέλος, το κόστος του διαμορφώνεται στα $4.99 για οικογενειακό πακέτο (6 άτομα), ενώ θα υπάρχει και ένας μήνας δωρεάν δοκιμής.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.