Jump to content



  • yanni
    yanni

    ASUS VG49V: 32:9, 49'', VA, 144Hz, καμπύλη και AMD FreeSync

    Η Computex 2018 έφτασε και οι εταιρίες ανακοινώνουν ή απλά αποκαλύπτουν πλήθος νέων προϊόντων, πολλά από τα οποία εντυπωσιάζουν. Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι και η νέα οθόνη της ASUS, ειδικά για χρήση σε παιχνίδια με AMD κάρτες γραφικών, το μοντέλο VG49V.

     

    Η VG49V έχει διαγώνιο 49'' και αναλογίες 32:9, προσφέροντας ουσιαστικά την εμπειρία χρήσης δύο οθονών, αλλά χωρίς τα bezels στην μέση. Είναι επίσης καμπύλη, με καμπυλότητα 1800R, ενώ χάρη στην τεχνολογία FreeSync της AMD, τα γραφικά των παιχνιδιών που απεικονίζονται σε αυτήν, είναι απολύτως ομαλά χωρίς tearing και stuttering. Η ανάλυσή της VG49V είναι 3840 x 1080 pixels και το panel που χρησιμοποιεί είναι τύπου VA της Samsung. Ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 144Hz, με το εύρος λειτουργίας του FreeSync να είναι από 48Hz έως 144Hz, επιτρέποντας και την υποστήριξη της τεχνολογίας LFC, για όταν το framerate πέφτει κάτω από τα 48 fps. Ο χρόνος απόκρισης είναι 11.9 ms. 

     

    ASUS VG49V 2.jpg

     

    vg49v specs.jpg

     

    Η ASUS δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τιμή ή ημερομηνία διαθεσιμότητας. Το panel πάντως είναι σε μαζική παραγωγή εδώ και πολύ καιρό, ενώ και η οθόνη δεν φέρει πάνω την σήμανση ROG, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε την οθόνη σχετικά σύντομα και με τιμή που δεν θα ξεφεύγει υπερβολικά.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.