Jump to content



  • yanni
    yanni

    CES 2016, νέα Compute Sticks από την Intel

    .
    Η Intel είχε να επιδείξει τρία Compute Sticks στην CES, με το ένα εξ αυτών να βασίζεται σε επεξεργαστή Atom της σειράς Cherry Trail, αλλά τα άλλα δύο να χρησιμοποιούν επεξεργαστές Core M αρχιτεκτονικής Skylake.

     

    Το Cherry Trail μοντέλο, αποτελεί ουσιαστικά τον διάδοχο του πρώτου Compute Stick και θα ενσωματώνει τον Intel® Atom™ x5-Z8300 Processor (2M Cache, up to 1.84 GHz). Η μνήμη του φτάνει τα 2GB και ο αποθηκευτικός του χώρος τα 32GB. Διαθέτει μία microUSB για τροφοδοσία, μία USB 3.0 και μία USB 2.0, HDMI 1.4b, dual-band 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.0 και θύρα micro SDXC v3.0. Θα κυκλοφορήσει σε έκδοση με και χωρίς Windows 10. Είναι διαθέσιμο ήδη, με την τιμή για την έκδοση που θα περιλαμβάνει τα Windows 10, να είναι ορισμένη στα $159.

     


    compute stick cherry


    cherry trail Cs

     


    Τα Compute Sticks με τους Core M επεξεργαστές θα έρθουν αργότερα, θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερα, με μόνο μία USB 3.0 θύρα πάνω τους, αλλά και μια USB Type C υποδοχή για την τροφοδοσία τους. Το τροφοδοτικό που θα παρέχει η Intel θα παίζει και τον ρόλο του USB HUB παρέχοντας δύο επιπλέον USB 3.0 θύρες. Θα υπάρξουν δύο μοντέλα με τον επεξεργαστή Intel® Core™ m3-6Y30 Processor (4M Cache, up to 2.20 GHz), ένα με Windows 10 και ένα χωρίς, καθώς και ένα μοντέλο με το τον επεξεργαστή Intel® Core™ m5-6Y57 Processor (4M Cache, up to 2.80 GHz). Η μνήμη τους φτάνει τα 4GB, ενώ ο αποθηκευτικός τους χώρος θα είναι 64GB. Η τιμή του Compute Stick με τα Windows 10 και τον m3 θα είναι $399, ενώ αυτού με τον m5 θα φτάνει τα $499. Θα είναι διαθέσιμα από τον επόμενο μήνα.

     


    compute stick core M


    skylake core M Cs


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.