Jump to content


  • yanni
    yanni

    CES 2016, νέες οθόνες από την Acer

    .
    Η σειρά R1 έρχεται με μοντέλα στις 21.5, 23, 23.8, 25 και 27 ίντσες. Όλες οι οθόνες είναι ανάλυσης FullHD και διαθέτουν bezel με πάχος μικρότερο των 7 χιλιοστών. Επιπλέον ενσωματώνουν τεχνολογίες Flicker-less και Blue Light Filter για πιο ξεκούραστη χρήση.

     


    Acer R1 Series 1


    Acer R1

     


    Η σειρά H7 έρχεται και αυτή με πολύ λεπτό bezel, αλλά ενσωματώνει και Type C υποδοχή επιτρέποντας επιτρέποντας την μεταφορά δεδομένων από φορητούς υπολογιστές και smartphones, ενώ παράλληλα τα φορτίζει. Θα υπάρξουν δύο μοντέλα, ένα των 25 και ένα των 27 ιντσών και η ανάλυσή τους θα είναι 2560 x 1440 pixels. Θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας ήχο DTS, ενώ πέραν της USB Type C θα διαθέτουν και HDMI 2.0. Οι οθόνες της σειράς H7 θα καλύπτουν το 100% του sRGB και θα είναι κατάλληλες και για επαγγελματική χρήση σε γραφεία.

     


    acer H7 monitor

     


    Τέλος το μοντέλο XR342CK πρόκειται για μια οθόνη 34 ιντσών, ανάλυσης 3440 x 1440 pixels, με ακτίνα καμπυλότητας 1900R. Η οθόνη καλύπτει το 100% του sRGB, υποστηρίζει ήχο DTS και AMD FreeSync καθιστώντας την μια οθόνη η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του χρήστη σε πολλούς τομείς, είτε αυτό έχει να κάνει με παιχνίδια, είτε με προβολή υλικού πολυμέσων, είτε επεξεργασία φωτογραφιών. Υποστηρίζονται επίσης PIP/PBP και daisy-chain modes.

     


    acer XR342CK

     


    Οι τιμές των R1 οθονών θα ξεκινούν από τα €139 και θα είναι διαθέσιμες εντός του Ιανουαρίου. Οι οθόνες της σειράς H7 θα είναι διαθέσιμες από τον Φεβρουάριο με τιμές που θα ξεκινούν από τα €499. Τέλος, η XR342CK θα είναι γινει διαθέσιμη τον Μάρτιο στην τιμή των €1099.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.