Jump to content


  • yanni
    yanni

    CES 2016, ASRock και ECS παρουσίασαν τις νέες τους Mini-STX μητρικές

    .
    Το Mini-STX το είδαμε για πρώτη φορά τον Αύγουστο ως 5x5 από την Intel και πρόκειται για ένα νέο form factor socketed μητρικής, η οποία είναι μικρότερων διαστάσεων από μια mini-ITX μητρική.

     


    5x5 comparison

     


    Οι νέες μητρικές που επιδείκνυαν η ECS και η ASRock διαθέτουν LGA 1151 socket στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί επεξεργαστής Skylake με έως και 65W TDP, από έναν ταπεινό Celeron έως έναν ισχυρό Core i7.

     

    Η μητρική της ASRock, η H110M-STX, χρησιμοποιεί το Intel H110 chipset, διαθέτει δύο DDR4 2133 MHz SODIMM θέσεις για μνήμη, M.2 υποδοχές για SATA 3 SSD και WiFi και Bluetooth module, DisplayPort, HDMI, USB 3.0 Type C, USB 3.0 Type A και Gigabit Ethernet θύρες. Αναλυτικά τα τεχνικά της χαρακτηριστικά φαίνονται παρακάτω.

     


    asrock mini Stx


    asrock mini Stx Fan


    asrock mini Stx specs

     


    Επιπλέον η ASRock παρουσίασε και το barebone ASRock H110M-STX MINI PC, ειδικά για μητρικές Mini-STX με διαστάσεις 155 x 155 x 80 χιλιοστά, το οποίο στα 1,92 λίτρα έχει σχεδόν τον διπλάσιο όγκο σε σχέση με ένα σύστημα με όγκο κάτω του ενός λίτρου, το οποίο σύμφωνα με την Intel, είναι δυνατόν να επιτευχθεί με μια Mini-STX μητρική.

     


    asrock mini Stx mobo barebone 2


    asrock mini Stx mobo barebone specs

     


    Η μητρική της ECS, η H110SU-02, περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της USB 3.1 Type C, με τα υπόλοιπα τεχνικά της χαρακτηριστικά να μην διαφέρουν ιδιαίτερα έναντι αυτών της μητρικής της ASRock.

     


    ECS miniSTX


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.