Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    CES 2016. H ENERMAX ανακοίνωσε το νέο της κουτί Ostrog Advance

    Τώρα στη φετινή CES, μετά από πάνω από έξι μήνες βελτίωσης η ENERMAX παρουσίασε το νέο και κομψό Ostrog Advance με εντυπωσιακό φωτισμό ο οποίος αποτελείται από 262 LED.

     

    Η ENERMAX χρησιμοποίησε την τεχνολογία LED έτσι ώστε τα LEDs να είναι πολύ κοντά μεταξύ τους επιτρέποντας εντυπωσιακά φωτιστικά εφέ. Το κουτί Ostrog Adavnce LED έρχεται από το εργοστάσιο με δύο προεγκατεστημένους ανεμιστήρες ENERMAX T.B Vegas σε συγχρονισμό ώστε να συμπληρώνουν τα έξι διαφορετικά φωτιστικά εφέ.

     

    Το Ostrog Advance διαθέτει μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης στο πάνω και μπροστινό μέρος, και θήκες για drives 5.25" στις οποίες δεν απαιτούνται εργαλεία για την τοποθέτηση των σκληρών δίσκων. Το κουτί επίσης υποστηρίζει ψυγεία υδρόψυξης μήκους μέχρι και 280mm.

     

    Το μπροστινό I/O panel προσφέρει γρήγορη πρόσβαση σε τρεις διαφορετικές ταχύτητες για τους ανεμιστήρες, επιλογέα για τα φωτιστικά εφέ, δύο θύρες USB 3.0, δύο θύρες USB 2.0 και HD audio.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες για το Ostrog Advance, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας αλλά και το κανάλι της στο YouTube.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.