Jump to content


  • UltraB
    UltraB

    Η Alexa τώρα και στο αυτοκίνητο σας από την Anker

    Με τους ψηφιακούς βοηθούς (AI) να μπαίνουν ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητα μας, η Anker, γνωστή για τα περιφερειακά που αφορούν το κινητό σας τηλέφωνο, έρχεται με έναν έξυπνο τρόπο και φέρνει την Alexa της Amazon στο αυτοκίνητο σας.

     

    Πρωτοπορεί λοιπόν και παρουσιάζει στην CES 2018 το Roav Viva. Ένα Bluetooth φορτιστή αυτοκινήτου που ενσωματώνει την Alexa κάνοντας τις φωνητικές εντολές στο αυτοκίνητο σας παιχνιδάκι. Μπορείτε να ζητήσετε από την Alexa να παίξει το αγαπημένο σας κομμάτι, να ελέγξει την κίνηση, τις καιρικές συνθήκες, ακόμα και να διαχειριστείτε τις κλήσεις σας και την πλοήγηση σας. Μα φυσικά και όλα όσα μπορεί να κάνει μία ψηφιακή βοηθός. 

     

    5a53e13a71863_2_AnkerRoavViva.jpeg

     

    Πέρα από τις δυνατότητες που προαναφέραμε, το Roar Viva, προσφέρει δύο εξόδους φορτιστή PoweIQ για να φορτίζεται τις συσκευές σας, είναι συμβατό με Android και iOS και κοστίζει $50. Το Roar Viva είναι ήδη διαθέσιμο στις ΗΠΑ μέσω της Amazon, ενώ αναμένουμε την παγκόσμια διάθεση μέσα στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.