Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Samsung αποκάλυψε την νέα της καμπύλη οθόνη τεχνολογίας QLED με Thunderbolt 3 θύρα

    Η Samsung αποκάλυψε μια νέα οθόνη η οποία είναι η πρώτη καμπύλη οθόνη της αγοράς η οποία χρησιμοποιεί θύρα Thunderbolt 3. Η νέα οθόνη είναι το μοντέλο CJ791, το οποίο η Samsung θα παρουσιάσει πιο αναλυτικά στην CES 2018, με την εταιρία να προωθεί την οθόνη, τόσο στους επαγγελματίες, όσο και σε αυτούς που ψάχνουν μια οθόνη για χρήση με παιχνίδια.

     

    Η CJ791 έχει διαγώνιο 34 ίντσες και ανάλυση 3440x1440 pixels, ενώ χρησιμοποιεί panel τεχνολογίας QLED. Η ακτίνα καμπυλότητάς της οθόνης είναι 1500R και είναι σε θέση να αποδώσει το 125% του sRGB. Διαθέτει σχετικά μικρά περιθώρια για χρήση σε συστήματα με περισσότερες από μία οθόνες και μεγάλες γωνίες θέασης των 178 μοιρών. Χάρη στην Thunderbolt 3 θύρα, η οποία χρησιμοποιείται τόσο για την μεταφορά του σήματος εικόνας, όσο και για την τροφοδοσία της οθόνης, αποφεύγεται η χρήση πολλών καλωδίων.

     

    Η Samsung θεωρεί ότι η νέα αυτή οθόνη είναι ιδανική για τον επαγγελματία, χάρη στα παραπάνω χαρακτηριστικά της και τις αναλογίες της( 21:9 ), οι οποίες προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας έναντι μιας τυπικής οθόνης Full HD με αναλογίες16:9. Χάρη στον χαμηλό χρόνο απόκρισης των 4ms και του Game Mode που διαθέτει η CJ791, σύμφωνα με την Samsung θεωρεί ότι η οθόνη είναι κατάλληλη και για παιχνίδια. Δεν αναφέρει πάντως κάποια τεχνολογία Adaptive Sync.

     

    Samsung CJ791 TB3.jpg

     

    Περισσότερα για την οθόνη θα αποκαλυφθούν στην CES 2018, σε λίγες μέρες(από 9 - 12 Ιανουαρίου).


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.