Jump to content



  • UltraB
    UltraB

    Συνεργασία Philips και Razer για RGB παντού

    Μια απρόσμενη συνεργασία ανακοινώθηκε στη CES 2018 καθώς η Razer θα συνεργαστεί με την Philips για να φέρουν το RGB παντού στο χώρο σας.

     

    Οι δύο εταιρίες θέλουν να φέρουν το συγχρονισμό ανάμεσα στις Chroma συσκευές της πρώτης εταιρίας και στα αρκετά διαδεδομένα πλέον Hue φώτα της Philips.

    Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ολόκληρο το δωμάτιο σας, ή ότι άλλο επιθυμείτε, να φωτίζετε στα αγαπημένα σας υποστηριζόμενα από τις συσκευές χρώματα.

     

    5a5507a01d2b3_2_RazerPhilipsRGB.jpg

     

    Το update θα έρθει μέσω της εφαρμογής Synapse της Razer, ενώ θα χρειαστείτε επιπλέον ένα Hue V2 bridge, Hue λάμπες και τη Hue εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο.

    Επίσης αρκετά δημοφιλή games όπως τα Overwatch υποστηρίζουν ήδη τη λειτουργία. Φανταστείτε λοιπόν όταν παίζεται το δωμάτιο σας να παίρνει μια κόκκινη χροιά όταν βρίσκεστε σε μια αιματηρή μάχη ή μπλε όταν πετάτε στον ουρανό.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.