Jump to content


  • UltraB
    UltraB

    DJI & Ryze αποκαλύπτουν το Tello με τιμή μόνο $99

    Τα drone στη CES 2018 είναι άφθονα αλλά, ως επί το πλείστον, πολλά από αυτά, ειδικά τα μεγαλύτερα και πιο περίπλοκα, είναι αρκετά ακριβά πράγμα που καθιστά το χόμπι αρκετά ακριβό για τον μέσο καταναλωτή που δεν ψάχνει κάτι πιο εξειδικευμένο.

     

    Όμως, η DJI και η Ryze έχουν την  λύση. Ανακοίνωσαν έτσι το Tello, ένα drone αξίας 99 δολαρίων.

    Για όσους δε γνωρίζουν η Ryze είναι κινέζικος κατασκευαστής drone.

     

    Το Tello μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο drone στην αγορά αλλά εάν ψάχνετε κάτι ελαφρύ, σίγουρα σας ταιριάζει. Ζυγίζει μόλις 80 γραμμάρια και οι διαστάσεις του είναι 98mm x 92.5mm x 41mm.  Διαθέτει επίσης προπέλες / έλικες 3 ιντσών και θα διαθέτει λειτουργίες όπως εύρος ζώνης, βαρόμετρο, LED, σύστημα ορατότητας, WiFi και πολλά άλλα.

     

    Η μέγιστη εμβέλεια πτήσης είναι 100 μέτρα, η μέγιστη ταχύτητα 8m/s και ο μέγιστος χρόνος πτήσης τα 13  λεπτά.

     

    Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια αναφορά για την ημερομηνία κυκλοφορίας του αλλά αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να εγγραφείτε για να βάλατε ενημέρωση μόλις αυτό κυκλοφορήσει μέσω της ιστοσελίδας της DJI.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.