Jump to content



  • SpirosKGR
    SpirosKGR

    Razer Mamba HyperFlux: Πείτε αντίο στα ασύρματα ποντίκια με μπαταρία

    Έτοιμη να μας κάνει να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια ασύρματο ποντίκι φαίνεται ότι θέλει η Razer όπου όπως σε κάθε CES έκθεση, έτσι και φέτος πρωτοπορεί με νέα Gaming και μη προϊόντα.

     

    Απαλλαγμένο από την ανάγκη να φέρει κάποια μπαταρία, όπου θα πρόσθετε έξτρα βάρος ή την ύπαρξη καλωδίου φόρτισης, η Razer πρωτοπορεί ανακοινώνοντας μια νέα προσθήκη στη Mamba σειρά gaming mice της, το Mamba HyperFlux. Κάνοντας χρήση μιας νέας τεχνολογίας της Razer με ονομασία HyperFlux, η οποία βρίσκεται στο mousepad HyperFlux Firefly που συνοδεύει το ποντίκι, επιτρέπει σε αυτό, αφότου συνδεθεί σε κάποια USB θύρα, να δώσει ενέργεια στο ποντίκι απλά με την επαφή των δύο περιφερειακών μεταξύ τους μέσω τεχνολογίας μαγνητικών πεδίων.

     

    Σύμφωνα με τον Min-Liang Tan, CEO της εταιρείας " Ενώ άλλες εταιρείες προσπαθούν να κατασκευάσουν όλο και πιο βελτιωμένα ασύρματα ποντίκια, δε μπορούν να αποφύγουν την ύπαρξη κάποιας μπαταρίας. Με την ύπαρξη της τεχνολογίας HyperFlux οι Gamers μπορούν επιτέλους να νιώσουν την πραγματική ελευθερία κινήσεων ενός ασύρματου ποντικιού, απαλλαγμένο από περιττά καλώδια, και από το έξτρα βάρος μιας ενσωματωμένης μπαταρίας όπως σε ένα ενσύρματο ποντίκι ".

     

    Στα ενδότερα, το Razer Mamba HyperFlux εφοδιάζεται με έναν οπτικό αισθητήρα 16.000 DPI 5G ( 1000Hz polling rate, 450 IPS, 50G accelaration ), διαστάσεις 124.7 X 70.1 X 43.2 χιλιοστά και βάρος 94 γραμμάρια. Από την άλλη το Razer HyperFlux Firefly έρχεται με αρκετά μακρύ καλώδιο 2.1 μέτρων, με βάρος που φτάνει τα 643 γραμμάρια.

     

    Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις (hard/cloth) ώστε ο κάθε υποψήφιος αγοραστής να διαλέξει αυτό που ταιριάζει τόσο στο playstyle του αλλά και στα παιχνίδια που παίζει. Και τα δύο προϊόντα έρχονται με RGB LEDs φωτισμό αξιοποιώντας την τεχνολογία Razer Synapse για τον απαραίτητο έλεγχο/συντονισμό του υπάρχοντος φωτισμού, την παραμετροποίηση των 9 πλήρως προγραμματισμένων πλήκτρων του ποντικιού κ.α.

     

    Το πακέτο και με τα δύο προϊόντα Razer HyperFlux θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους στην τιμή των 279€ από το επίσημο store της Razer.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.